Neon Trees

Poppy dance punk sensatie live in de Melkweg op 11 september.

De vierkoppige Amerikaanse alternative pop band Neon Trees brak in 2010 wereldwijd door met hun debuutalbum ‘Habits’. Ook in Nederland bleef Neon Trees niet onopgemerkt, de single ‘Animal’ heeft hier bijna een half jaar in de Top 40 gestaan.

‘Pop Psychology’ is het nieuwe, derde album van Neon Trees met daarop 10 ontwapende en grappige tracks die vertellen over amoureuze zoektochten en de uitdagingen van het digitale tijdperk. De eerste singles van ‘Pop Psychology’ zijn ‘Sleeping With A Friend’ en ‘I Love You (But I Hate Your Friends)’.

Neon Trees tourde met grote namen als Thirty Seconds To Mars, Panic! At The Disco, My Chemical Romance en Duran Duran. Op 11 september zal de band een intiem optreden doen in de Amsterdamse Melkweg.