Sunnery James & Ray Marciano

DJ-duo releast sexy track.

Nadat ze vorig jaar duizenden fans een onvergetelijke avond bezorgden tijdens Amsterdam Music Festival en in februari de Heineken Music Hall op z’n grondvesten deden trillen, is ADE 2014 hét moment voor Sunnery James & Ryan Marciano om al hun fans nogmaals te trakteren op de onmiskenbare Sexy By Nature experience.

Het DJ-duo dat wereldwijd geroemd wordt om haar energieke, uplifting en opzwepende sets kan niet wachten om haar tomeloze passie en liefde voor muziek opnieuw naar de dance capital of the world te brengen. De heren, de al jarenlang meedraaien in de internationale dance scene, bezorgden ook afgelopen zomer fans overal ter wereld de tijd van hun leven, tijdens grootse, internationale festivals als Tomorrowland, Mysteryland, EDC Las Vegas, Ultra Music Festival. Eén ding is dan ook zeker: zij kunnen niet wachten om hun eigenzinnige, bigroom banging tribal sound met de alle in Amsterdam aanwezige fans, te delen:

“We vinden het altijd te gek om in onze hometown Amsterdam te draaien. Dat voelt echt als thuiskomen. Aangezien we hele goede herinneringen aan Escape hebben, besloten we om dit jaar een intiemere ADE special te doen in een vette clubsetting. We kijken er enorm naar uit!”

In tegenstelling tot de meest recente editie in de HMH, zal Sexy By Nature op 17 oktober in de Escape een intiemere showcase worden.

Het charismatische duo heeft in deze relatief kleinere locatie meer ruimte voor close contact en interactie met de fans. Eén ding blijft echter ongewijzigd: er zal wederom non-stop gedanst worden op de melodieuze, sexy tunes van de heren en hun gast-Dj’s Dubvision, Michael Brun, Kill the Buzz, Jaz von D & Randy Vicious. Net als in de RAI en de HMH moet dit een onvergetelijke, memorabele avond gaan worden die elke ADE- en Sunnery James & Ryan Marciano-fan, niet mag missen!

Sunnery James & Ryan Marciano present: Sexy By Nature ADE Special

Line-up: Sunnery James & Ryan Marciano, Dubvision, Michael Brun, Kill the Buzz,
Jaz von D & Randy Vicious
22.00 – 05.00 uur
Escape Club, Amsterdam
Pre-sale tickets: €20,-
Minimum leeftijd: 18+

Start ticket sales: 29 augustus, 14h00

Info & tickets: www.aldaevents.com