The Kik

Band met nieuwe single en video Cupido naar Lowlands, clubs en theaters.

Op zaterdag 16 augustus speelt de band, inmiddels voor de tweede keer, op het festival in Biddinghuizen. De bijbehorende video, een animatieclip door Natali Voorthuis, is vanaf nu te zien via YouTube. Cupido is de tweede single van het nieuwe album van The Kik.

Na de zomerfestivals begint The Kik op 15 september met een tour langs de Nederlandse clubs. En twee maanden later geeft de band een vervolg aan hun theatertour “De Veelste Grote Nederbietsjoo”;  een bloemlezing van bekende en minder bekende Nederbiet klassiekers, aangevuld met eigen werk.

Neerlands bekendste Nederbietband bracht dit voorjaar de tweede langspeler uit en toog met het materiaal van ‘2’ langs vele Nederlandse festivals. Daarnaast stal voorman Dave von Raven de show in het TROS programma De Beste Zangers Van Nederland, met verrassende vertalingen van hits van bijvoorbeeld Adele’s Rolling In The Deep. Vanaf september is Dave wederom op TV te zien, samen met The Kik-gitarist Arjan Spies, in het programma De Zomer Voorbij van Jan Smit.