Zanillya

Zanillya gooit hoge ogen met nieuwe EP.

Of Nederland klaar is voor deze nieuwe vibes, dat is de vraag! Zanillya, de dochter van de wijlen Bobby Farrell is terug van weggeweest en klaar om te vlammen met haar EP ‘Electricity and Drums’, vol grensverleggende, sterke tracks.

De plaat is nog geen week uit maar wordt nu al internationaal erg goed opgepikt. Zo heeft ze een wereldwijde premier op Tropicalbass.com weten te scoren en heeft de plaat een sterke recensie ontvangen op “Mad Decent” het blog/ label van Diplo de producer van o.a Major lazer.

De artieste, die nu in Amsterdam woont, werd geboren in Hannover als dochter van een Arubaanse vader en een Macedonische moeder. Dat haar EP net zo origineel is als haar afkomst is geen verrassing.

Zanillya zelf beschrijft haar muziek als ‘Carbische grunge’ waarbij de basis van haar liedjes bij haar eigen muzikale interesses ligt. ‘Pop voor deze eeuw’, elektroniche landschappen die van dancehall naar hiphop gaan via tropische invloeden.  De man achter de artiest Zanillya is producer THEprinceOFbeatz. Samen zijn ze niet bang om te gaan voor nieuwe projecten en een nieuwe sound.

‘Deze nieuwe plaat bewijst nogmaals dat ze na ´Kortsluiting´ ook vooral onder ´hoogspanning´ staat!

Nieuwsgierig? Kom naar een live show of check een stream op haar SoundCloud!
Teaser Dem No Ready