alt-J

Band uit Leeds brengt tweede album uit en komt naar de HMH.

Op 19 september a.s. verschijnt alt-J’s tweede album This Is All Yours. Debuutplaat An Awesome Wave won in thuisland Groot-Brittannië de prestigieuze Mercury Prize en leverde de band uit Leeds uitverkochte zalen en optredens op alle grote Nederlandse festivals op. Met This Is All Yours maakt het Britse trio op 5 februari 2015 de sprong naar de Heineken Music Hall. Kaarten kosten €32,50 excl. servicekosten en zijn vanaf vrijdag 5 september te koop.

Op de golf van An Awesome Wave verkocht alt-J in 2012 en 2013 zaal na zaal uit. Dankzij overtuigende optredens in Vredenburg Leidsche Rijn (dat binnen een dag uitverkocht), op Festival deBeschaving, Into The Great Wide Open, Pinkpop, Best Kept Secret en Lowlands groeide de band uit tot een fikse naam in het Nederlandse clubcircuit.

Debuut overtreffen
Nu is daar opvolger This Is All Yours. En als de spannende singles Hunger Of The Pine en Every Other Freckle voorbodes zijn van wat komen gaat, overtreft alt-J op die tweede plaat met gemak het debuut. Zonder twijfel vertalen ze die spanning naar het podium en komen op 5 februari 2015 in de Heineken Music Hall ook bekende tracks als Breezeblocks, Tessellate, Matilda en Something Good voorbij.

Ticketinfo
Kaarten voor het HMH-optreden van alt-J kosten €32,50 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via Eventim.nl. De ticketverkoop start vrijdag 5 september om 10:00 uur.