Darryl

Darryl als obsessieve stalker in nieuwe video.

Womanizer Darryl laat zich van een hele andere kant zien in de videoclip van zijn nieuwe single Parapai. In de video speelt de rapper een obsessieve stalker van verschillende dames in de seksindustrie.

Het nummer Parapai ontstond als een muzikaal experiment met zangcoach Robin van Beek. Darryl was zo enthousiast over dit experiment dat hij samen met de producers Robert Pronk (bassist van o.a. Sabrina Stark en Ali B) en Patrick Grayham de studio in dook om het nummer uit te werken. Het nummer gaat over een jongen die verliefd is op een stripper. In de clip, geregisseerd door Mike Static, laat Darryl niets aan de verbeelding over.

“Het was best lastig om deze scenes te spelen. Met name de intieme scenes waren soms heel gênant. Mijn manager is altijd bij al mijn clips aanwezig, maar dit keer heb ik haar weggestuurd. Ik wilde graag een keer een clip waar ik niet de smooth boy ben met allemaal mooie dames om mij heen. Momenteel zit ik in een experimentele fase qua muziek. Ik probeer tal van nieuwe sounds uit en wil mij niet meer binden aan één ding. Deze single heeft een heel ander geluid dan mensen van mij kennen. Leuk om dit experiment ook door te trekken in de video.” Aldus de rapper.

De video is via deze link te bekijken op YouTube. Het nummer is via deze link te downloaden op iTunes.

Volg Darryl op Facebook, Twitter en Instagram.