FestyLand

FestyLand in aantocht!.

Met het intreden van de nazomer richten de ogen zich meer en meer op recreatiepark Hemelrijk te Volkel, waar op 10 en 11 oktober het festivalseizoen tot een ultieme Festival Finish komt tijdens FestyLand! Het programma is inmiddels nagenoeg compleet en telt ruim 100 artiesten die er, verspreid over meer dan 12 verwarmde tenten, één groot festijn van maken.

Het sfeervolle tentenkamp kent dit jaar op het nieuwe terrein een mooie toevoeging in de vorm van het FestyStrand, gelegen aan het water. In oktober heerlijk aan het water chillen en dansen in een mooie strandtent met de lekkerste muziek. Deze nieuwe area wordt gehost door Radio Feelgood.

De Jupiler Live Stage is dé live-stage van FestyLand met o.a. Kensington en Yellow Claw, maar ook de hits van het festivalseizoen Jett Rebel en Memphis Maniacs. Op de 3FM Stage alleen maar 3FM gerelateerde bands van deze muziekzender bij uitstek, zoals Typhoon & Band, Kovacs en Lucas Hamming! In de Spektakulair is het springen geblazen. Zo hoog als je kunt op de beste hip-hop, electro, dubstep en trap! Op vrijdag neemt FeestDJRuud je mee op één grote feestsafari: “Knaltival” en op zaterdag bounce je op muziek van dj’s en live acts zoals The Jillionaire (Major Lazer) en The Flexican & MC Sef. Hier zal het beide dagen helemaal losgaan!

In de Dance Palace droppen de populairste house-artiesten als Otto Knows (swe), DubVision en Billy the Kit hun vetste platen. Rockers komen ook goed aan hun trekken. Echte Mannen Rock zorgt voor de vetste platen en onder andere Rattlesnake Shake, 666 The Nightmare en Texas Radio geven dikke rockshows weg. De Jupiler Ballsroom is de plek waar je het gehele weekend wordt vermaakt door Mr. Balls en zijn team met artiesten als Mental Theo, de Coen & Sander Show en Imca Marina.

De Mini-Disco, Boomshakalak Soundsystem, de EetertainTent, het FestivalCafé en FestyLand Acoustic maken het plaatje compleet. De volledige line-up vind je op www.festyland.nl

Ticketverkoop (ook campingtickets)
Ondertussen gaat het met de voorverkoop behoorlijk hard. Tickets zijn echter nog volop online verkrijgbaar, evenals camping-, camper- en caravantickets, via de website waar alle ticket-info handig op een rijtje staat. Hier zijn ook alle regionale voorverkoopadressen te vinden. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar bij alle Primera Winkels.

Website & Social Media
Volg de FestyLand website en social media (o.a. Facebook, Twitter, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.

Foto: Memphis Maniacs