Katy Perry

SUPERSTER KONDIGT EXTRA SHOW AAN OP 10 MAART IN ZIGGO DOME.

Wegens grote belangstelling voegt Katy Perry een tweede concert in Nederland toe aan The Prismatic World Tour. Op dinsdag 10 maart geeft de zangeres een extra concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van 9 maart is uitverkocht. De reguliere kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Katy Perry’s derde studioalbum PRISM  kwam in oktober 2013 direct op de nummer 1-positie binnen bij iTunes in maar liefst 97 landen, waarmee het album zorgde voor de bestverkopende week uit Perry’s carrière en ze de bestverkopende vrouwelijke artiest in de eerste week na de release van een nieuw album in 2013 in de VS werd. Sinds de release zijn er meer dan 6 miljoen albums verkocht over de hele wereld. De eerste single, Roar, werd een wereldhit en schoot naar de nummer 1-positie op iTunes in 96 landen, waarmee het Perry’s achtste nummer 1-hitsingle in de Billboard Hot 100 werd. Roar is inmiddels wereldwijd 10 miljoen keer over de toonbank gegaan en was in Canada de bestverkopende single binnen één week. Daarna ging Dark Horse door naar de eerste plek in 38 landen op iTunes en veroverde een top 5-plek in 90 andere landen in de wereld! Onlangs is haar nieuwe single This is how we do verschenen.

In 2013 behaalde Katy Perry de meeste Twittervolgers van alle wereldsterren, werd zij ambassadeur voor UNICEF, ontving ze twee Grammy Award-nominaties (voor Song of the Year en Best Pop Solo Performance), speelde ze een verpletterende versie van Roar onder de Brooklyn Bridge tijdens de MTV Video Music Awards en won tevens de prijs voor beste vrouwelijke artiest bij de MTV European Music Awards. Ook dit jaar viel Katy Perry in de prijzen bij de MTV European Music Awards  in de categorie Best Female Video voor Dark Horse.

3FM presents

KATY PERRY  – THE PRISMATIC WORLD TOUR

10 maart 2015, Ziggo Dome – Amsterdam EXTRA CONCERT

9 maart 2015, Ziggo Dome – Amsterdam   UITVERKOCHT

Aanvang: 20.00 uur. Entree: vanaf €35 (excl. servicekosten)