So What’s Next?

Jazzfestival boekt vierde headliner.

Typhoon is bevestigd als vierde headliner voor de tweede editie van So What’s Next? op zaterdag 1 november in Muziekgebouw Eindhoven. De line-up wordt verder aangevuld met de soulvolle zangeres Eveline Vroonland, singer-songwriter Becca Stevens, heavy impro blazer James Brandon Lewis, die met één been ook zwaar leunt in de gospel en soul, en het Nederlandse antwoord op de New Urban Jazz: Lars Dietrich Trio.

Typhoon

Wát een jaar voor de rapper die opgroeide als Glenn de Randamie, en zichzelf opnieuw uitvond tijdens zijn meesterlijke laatste album Lobi da Basi (Liefde is de baas). Een plaat waarop we liefst zeven jaar moesten wachten! Het wachten werd echter ruimschoots beloond met een plaat die door zowel OOR als 3voor12 de hemel in geprezen is. Een overwinningstour die hem al langs een uitpuilend Lowlands plus North Sea Jazz Festival bracht. En de status van ‘huisband’ bij De Wereld Draait Door.

 Voorlopige line-up

Selah Sue

Ibrahim Maalouf

Typhoon

Bugge Wesseltoft, Henrik Schwarz & Dan Berglund Trio

Robert Glasper Experiment

Chris Dave & The Drumhedz

Jason Moran & The Bandwagon

Tigran Trio

Nik Bärtsch’s Mobile

Becca Stevens

Taylor McFerrin

James Brandon Lewis

Windkracht 7

Lars Dietrich Trio

Swamb

Eveline Vroonland

So What’s Next? is een coproductie van Muziekgebouw Eindhoven en North Sea Jazz.

So What’s Next?

Zaterdag 1 november 2014, Muziekgebouw, Eindhoven

Aanvang / deuren open: 16.00 uur

Entree: €39 prijs (excl. servicekosten)