SpaceGhost Purrp

Vaandeldrager van Raider Klan naar Nederland.

Donderdag 2 oktober presenteert MC Theater de rapper / producer SpaceGhost Purrp samen met Yung Simmie

SpaceGhostPurrp (of, als je haast hebt, simpelweg Purrp) mag dan wel op 1 april geboren zijn, hij is, zoals mc’s dat zeggen, ‘no joke’. Als rapper en producer is hij de vaandeldrager van de beruchte Raider Klan, een groep die de undergroundscene van Miami op de kaart heeft gezet.

Mr. Do-it-all

SpaceGhostPurrp is een rennaissance-mc die wordt geroemd om zijn tekstuele en zijn instrumentale kwaliteiten. Op tracks van SpaceGhostPurrp hoor je met evenveel gemak een voorbijrazende trein als een kreun van een porno-actrice Om het spannend te houden gooit hij er ook eens een snippet van een videogame, als Mortal Kombat er doorheen.

Collabo’s

De werkwijze van Purrp werkt aanstekelijk. Het heeft ervoor gezorgd dat hij voor zijn 23ste heeft samengewerkt met Wiz Khalifa, ASAP Rocky, Juicy J en Project Pat. Purrp heeft al laten lekken dat collabs met Odd Future, hiphoplegende GZA van Wu-Tang Clan, Smoke DZA en Mac Miller eraan komen. Misschien wil hij ook wat van deze samenwerkingen laten lekken tijdens zijn optreden op donderdag 2 oktober?

Datum: donderdag 2 oktober 

Locatie: Grote Studio 
Tijd: 
aanvang 22:00, deuren open: 21:00 
Tickets:
15 euro (excl. servicekosten)