Train

Train naar Heineken Music Hall, Amsterdam.

Op zondag 22 maart 2015 brengt Train met de ‘Bulletproof Picasso Tour’ een bezoek aan de Heineken Music Hall, Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert begint vrijdag 26 september om 10:00 uur.

Het succes van Train begint in 2001 met hun tweede album ‘Drops of Jupiter’ en de gelijknamige hit waar de band maar liefst twee Grammy’s voor ontvangt.  Na een break van enkele jaren scoort de Amerikaanse rockband rondom frontman Patrick Monahan met hun comeback in 2009 een derde Grammy. Ditmaal voor de hitsingle ‘Hey, Soul Sister’ dat ook in Nederland wekenlang op nummer 1 staat.  Ook doen de singles ‘Shake Up Christmas’ (2010) en ‘Drive By’ (2012) het goed in de hitlijsten.

 

Met Bulletproof Picasso, het meest recente album dat deze maand is uitgekomen,  stoomt Train in eenzelfde versnelling door. Begeleid door de gelijknamige tournee maakt de band na een afwezigheid van drie jaar weer een stop in ons land.

 

Q-music presents

Train – Bulletproof Picasso Tour

Zondag 22 maart 2015, Heineken Music Hall – Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur, Entree €35,-  (excl servicekosten)