Amsterdam Music Festival

Prachtige line-up met de populairste dj’s ter wereld.

Op zaterdag 18 oktober 2014 konden bezoekers in de Amsterdam ArenA genieten van het allerbeste dat de dance-scene te bieden heeft. ArenA tot de grootste dansvloer van ADE omgetoverd worden en met de verhuizing naar deze nieuwe locatie wordt het festival naar een volgend niveau getild. Amsterdam Music Festival zal wederom plek bieden aan een line-up met een aantal van de populairste DJ’s ter wereld.

Beroemde dj’s als Armin van Buuren, Dash Berlin, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Wildstylez en W&W betraden het podium in de Amsterdam ArenA.

Amsterdam Music Festival was wederom de thuishaven van de DJ Mag Top 100 DJs Poll. Met de grootste dj’s van de wereld onstage. DJ Hardwell mocht de prestigieuze prijs voor ‘Beste DJ van de wereld’ in ontvangst nemen.

Fotografie: Harold Versteeg Photofresh.nl