Where The Wild Things Are

De eerste namen voor derde editie WTWTA zijn bekend!

We hebben jullie er even op laten wachten, maar hier zijn ze dan: de eerste twaalf acts voor WTWTA15! Fink (UK), Jungle (UK), Oscar and the Wolf (BE), Dekmantel Soundsystem (NL), Akwasi (NL), Bombay Show Pig (NL), Lola Colt (UK), The Black Tambourines (UK), Gallowstreet (NL), The Black Cult (NL), Disco Dolly Soundsystem (NL) en Radio Noet Noet (NL). Later zullen er nog veel meer acts aan de line-up worden toegevoegd!

Where the Wild Things Are weekender is Nederlands enige festival met drie dagen en nachten lang alternatieve muziek in een bungalowpark. Maar er is natuurlijk veel meer dan alleen muziek: films, bowlen, een muzikale speurtocht door het park (Lucy’s Wijsje), pubquiz, literatuur op onverwachte locaties, een tropisch zwembad, feestjes van onder andere 22Tracks, Disco Dolly en Noisey en tal van andere randprogrammering.

Lees alle informatie over de tot nu toe bevestigde acts op onze kakelverse website (!) www.wtwta.nl