Ferro Dome

Locatie kondigt eerste evenementen aan.

Rotterdams nieuwste evenementen-locatie Ferro Dome kondigt haar eerste evenementen aan. Het gaat om 3 evenementen uit verschillende muziek genres die nog in december van dit jaar zullen plaatsvinden. Het betreft hier evenementen met respectievelijk Techno, Hardcore en House-muziek.

Om het veelzijdige en open karakter van de locatie te benadrukken heeft de Ferro Dome ervoor gekozen als eerste evenementen 3 verschillende organisaties te kiezen in compleet verschillende muziekstromingen.

Op 26 December zal de Rotterdamse partij “COИTRA” de eerste techno avond verzorgen in de lichtblauwe gashouder. COИTRA onder leiding van de DJs Nino & Frankie, werd afgelopen maand nog door de Pop-unie genomineerd als beste Rotterdamse clubnacht, en viert in de Ferro Dome zijn 3 jarig bestaan.

Op 27 December zal BKJN events met “Enter the Dome” het eerste Hardcore evenement in de Ferro Dome organiseren. Rotterdam heeft een rijke historie in deze muziekstroming met onder andere de Energiehal, Parkzicht en de Danceparade.

Met de Ferro Dome begint een nieuw hoofdstuk in deze geschiedenis.

Op 31 December zal Sexedup het nieuwe jaar inluiden met een sterke house programmering. Het sterke naar eigen zeggen “vrouw-vriendelijke” urban house-concept onder aanvoering van DJ Dyna is enorm in opkomst en verkocht onlangs samen met Kings of ACE de Amsterdam RAI uit tijdens het Amsterdam Dance Event.

Naast deze eerste evenementen zal de Ferro Dome open staan voor muziek- en culturele evenementen van alle categorieën tot juni 2015. Daarna zal een grondige verbouwing plaatsvinden van de gebouwen en het omliggende buitenterrein, om voor de kerst van 2015 officieel heropend te worden.