Heidi Happy

Nieuwe single voor Zwitserse singer-songwriter.

De Zwitserse singer-songwriter Heidi Happy brengt 14 november haar tweede single Down Town uit. Dit nummer met slepende synths, zware drums en een dromerige melodie is afkomstig van het album Golden Heart.

Ze zingt over haar worsteling met een vriendschap die neigt over te gaan in een relatie. De mannelijke stem, vertolkt door haar drummer Domi Huber maakt de single extra bijzonder. Heidi’s streven naar een band waarin iedereen mee zingt is hiermee geslaagd.

Bekijk de bijbehorende video.

Heidi Happy in het kort
Heidi Happy begon haar carrière in 2006. Door haar warme stem en lieflijke songs werd zij snel omarmd door het publiek. Samenwerkingen met grote namen als Yello, Stephan Eicher en Scott Matthew zorgden voor landelijke roem, maar ook buiten de Zwitserse grenzen is ze geen onbekende meer. Zo speelde ze onder meer op Eurosonic (NL), Reeperbahnfest (DE) en MIDEM (FR).