Linkin’ Park

Band overtuigt in Ziggo Dome.

Op 7 november 2014 stond de Amerikaanse rockband Linkin Park met hun Europese ‘The Hunting Party Tour’ voor een concert in de Ziggo Dome.

Sinds debuutplaat ‘Hybrid Theory’ uit 2000, met hierop de hit ‘In The End’, heeft de band uitstapjes naar verschillende muziekgenres nooit geschuwd. Sterker nog, daar ligt juist de kracht van Linkin Park. Zowel hiphop, emotionele rock alsook elektronische muziek liggen in het straatje van de band. Met het onlangs verschenen zesde album, ‘The Hunting Party’, heeft de band echter weer een rasechte rockplaat uitgebracht, compleet met zwaar gitaarwerk, pompende bassen en agressieve zangpartijen. De plaat is geproduceerd door bandleden Mike Shinoda (rapper) en Brad Delson (gitarist) en bevat gastbijdragen van Rage Against The Machine’s Tom Morello, System of a Down’s Daron Malakian en Paige Hamilton van Helmet. Met ‘The Hunting Party’ bedient Linkin Park de ‘oude’ fans op hun wenken en dat was tijdens de bijbehorende show, op 7 november 2014 in de Ziggo Dome, niet anders! @ Ziggo Dome