Paaspop

Festival maakt eerste namen voor 2015 bekend.

Eerste namen voor Paaspop 2015:

Anouk, Kensington, The Bloody Beetroots (sbcr dj set) (IT), Selah Sue (BE), Jett Rebel, Kovacs, Within Temptation, Against Me! (USA), Modeselektor LIVE (DE), Dave Clarke (UK), Liptease & The Backstreet Crackbangers, The Paladins (USA), Mr. Polska, John Coffey, Blues Pills (SE), Peter Pan Speedrock, Little Big (RU), Truckfighters (SE), The Gentle Storm, Ronnie Flex, Monomyth, The Dirty Daddies, Best of Foo (Foo Fighters Tribute)

Start verkoop Early Birdtickets zaterdag 29 november om 10.00 uur

– Paaspop 2015 (3, 4 en 5 april 2015): It’s Amazing!

Zoals Prinsjesdag elk jaar op de derde dinsdag van september valt, is het inmiddels een jaarlijkse traditie dat Paaspop op de vierde dinsdag van november zijn eerste acts aankondigt, voorafgaande aan de start van de voorverkoop van Early Birdtickets (zaterdag 29 november om 10.00 uur). Paaspop wordt van vrijdag 3 april tot en met zondag 5 april 2015 gehouden op terrein De Molenheide in Schijndel.

De eerste acts!: Anouk, Kensington, The Bloody Beetroots (sbcr dj set) (IT), Selah Sue (BE), Jett Rebel, Kovacs, Within Temptation, Against Me! (USA), Modeselektor LIVE (DE), Dave Clarke (UK), Liptease & The Backstreet Crackbangers, The Paladins (USA), Mr. Polska, John Coffey, Blues Pills (SE), Peter Pan Speedrock, Little Big (RU), Truckfighters (SE), The Gentle Storm (nieuw project van Arjen Lucassen en Anneke van Giersbergen), Monomyth, Ronnie Flex, The Dirty Daddies, Best of Foo (Foo Fighters Tribute).  Meer namen volgen spoedig. Het programma tot nu toe staat hier.

Start verkoop Early Bird-tickets aanstaande zaterdag 29 november om 10.00 uur

De Early Birdperiode loopt van zaterdag 29 november tot en met zaterdag 10 januari 2015. Daarna begint de voorverkoop van de reguliere tickets. Tijdens de Early Bird-actie zijn de volgende festivaltickets voor een gereduceerde prijs te koop:

– combiticket voor 3 dagen € 89,-

– combiticket voor 3 dagen met camping € 99,-

– Young & Free-ticket € 70,-

– Young & Free-ticket met camping € 75,-

Young & Free-tickets zijn speciaal voor de jongere muziekliefhebbers en dus alléén beschikbaar voor bezoekers die jonger dan 18 jaar zijn op vrijdag 3 april 2015. Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website.

Paaspop 2014

Paaspop 2014 was een editie van superlatieven. Maar liefst 58.000 bezoekers trokken in april van dit jaar naar Schijndel om drie dagen en nachten lang te genieten van 170 acts in 13 sfeervolle tenten en area’s. Het duizelingwekkende programma van muziek, theater, comedy, cabaret en amusement bood plek aan (inter)nationale topacts zoals onder meer The Prodigy, Kaiser Chiefs, The Boxer Rebellion, 2ManyDJs, Kensington en aan Paaspophelden als Triggerfinger en Guus Meeuwis.

Danstempel Stardust werd dit jaar voor het eerst gehost door WE ARE ELECTRIC, het nieuwe spraakmakende crossover electro dancefestival dat de eerste twee edities in het Eindhovense Klokgebouw (respectievelijk in november 2013 en zaterdag 15 november van dit jaar) uitverkocht.  Wegens doorslaand succes keerden bowlingbaan/nachtclub Club Lebowski en bikerscafé Thunderbolt terug op hun plek. Wie een nieuw kapsel wilde bezocht men only kapper Schorem Barbier, die overigens in februari van dit jaar voor het eerst zijn eigen festival ScumBash in Rotterdam organiseerde. Dames konden op hun beurt terecht in de women only area van Madame de Pompadour en La Fee Verte om zich tot fraaie pinups te laten transformeren.

Paaspop 1974-2015

Alsof je een euforische rit in de achtbaan maakt: door elkaar geschud; vlinders in je buik en alle zintuigen op scherp. Alleen duurt dit gevoel bij Paaspop niet slechts anderhalve minuut maar drie dagen en nachten…

Sinds zijn eerste editie in 1974 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan van een gemoedelijk regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openlucht evenementen behoort.  Als officiële opener van het Nederlandse festivalseizoen is Paaspop uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland. In een magische Las Vegas-achtige filmsetting komt de skyline van de prachtige sfeervolle circustenten en podia die allemaal hun eigen karakter hebben perfect tot zijn recht. De authenticiteit en het unieke karakter van Paaspop komen onder meer terug in de adembenemende decors en duizenden lichtjes. Maar vooral ook in de grote variatie van het onuitputtelijke programma dat nieuw talent en populaire topacts (zowel mainstream als underground) een podiumplek biedt.

Website & Social Media

Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuws.