Titanic Live

TITANIC LIVE: EENMALIGE FILMVERTONING MET GROOT ORKEST IN AHOY OP 23 JUNI 2015

Op dinsdag 23 juni is ‘Titanic’, één van succesvolste films aller tijden, eenmalig op groot scherm te zien in Ahoy Rotterdam. Tijdens deze exclusieve vertoning in HD wordt de soundtrack live ten gehore gebracht door het 90-koppige Filharmonisch Orkest van Vlaanderen onder leiding van dirigent Justin Freer. De kaartverkoop voor Titanic Live start op vrijdag 14 november om 10.00 uur via Ticketmaster Nederland.

De film ‘Titanic’ heeft geen introductie nodig: het geesteskind van regisseur James Cameron heeft sinds de bioscooprelease in 1997 meer dan 200 miljard opgeleverd en is bekroond met maar liefst 11 Oscars en vier Golden Globes. De door James Horner gecomponeerde soundtrack, inclusief de monsterhit ‘My Heart Will Go On’ van Celine Dion, is wereldwijd meer dan 30 miljoen keer over de toonbank gegaan. Tot op vandaag de dag is ‘Titanic’ na ‘Avatar’, ook van de hand van Cameron, de best verkopende film aller tijden.

Op dinsdag 23 juni kan de romantiek van Jack en Rose aan boord van de Titanic tijdens de bijzondere voorstelling Titanic Live in Ahoy Rotterdam herbeleefd worden. De film zal in HD op groot scherm worden vertoond, terwijl het gerenommeerde 90-koppige Filharmonisch Orkest van Vlaanderen de indrukwekkende filmmuziek integraal ten gehore zal brengen. Onder leiding van de Amerikaanse dirigent Justin Freer zullen ook de originele solisten, het koor en de Keltische muzikanten van de soundtrack acte de présence geven tijdens Titanic Live. Alle filmische en muzikale elementen bij elkaar zorgen ervoor dat Titanic Live een onvergetelijke reis door de tijd wordt. Are you ready to go back to Titanic?

Voorverkoop
De kaartverkoop voor Titanic Live start op vrijdag 14 november om 10.00 uur via de website van Ticketmaster Nederland, 0900 – 300 1250 (€ 0,60 p/m) en de bekende voorverkoopadressen.

RTL presenteert
Dinsdag 23 juni 2015
TITANIC LIVE
Ahoy Rotterdam
Entree: vanaf € 35,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur