Edsilia Rombley

Zangeres brengt cd met pianoballads uit.

The Piano Ballads Volume 1 is een CD met 10 bijzondere nummers, intens & intiem gezongen en met piano-begeleiding. Songs waar Edsilia Rombley stuk voor stuk wat mee heeft. Oorspronkelijk wilde de zangeres een EP uitbrengen met vijf nummers. De reacties waren zo overweldigend toen ze dat aankondigde dat het besluit voor een compleet album snel gemaakt was. Suggesties voor de liedjes kreeg zij van haar fans via Facebook. Tien songs in totaal vind je terug op de plaat, zowel in het Nederlands als in het Engels gezongen. Rombley was de afgelopen maanden veel op tv, onder meer in De beste Zangers van Nederland en in Kroonjuwelen. Daar konden de kijkers weer kennis maken met de fenomenale soulstem van de zangeres. Op dit album vertolkt Edsilia liedjes van onder meer The Rasmus, Xander de Buisonjé en The Rasmus. Zeg me Dat het Niet Zo Is (van Boeijen) is een nummer dat eruit springt net als The Way We Were van Barbra Streisand en Music Speaks Louder Than Words. The Piano Ballads is een mooi intens album dat het zeker extra goed doet in deze Kersttijd.