Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag compleet.

Het festivalprogramma van Eurosonic Noorderslag 2015 is rond. De timetables voor showcasefestivals Eurosonic en Noorderslag kunnen online worden bekeken.

Laatste toevoegingen festivalprogramma
Aan de line-up van Noorderslag zijn Boeboe en Dollkraut (dj set) toegevoegd. Het zaterdagmiddagprogramma is aangevuld met optredens van Paceshifters en Navarone (Jack Daniel’s Barn) en Di-rect (Eurosonic Air).

Verder is er dit jaar een Eurosonic nachtprogramma in club Paradigm. Hier zullen de volgende acts optreden: Cookachoo (live), De Jeugd van Tegenwoordig (live), Doppelgang (dj set), Falco Benz (live), Magnetron DJ Team, Rimer London (dj set), Sofie Winterson (live), The Million Plan (dj set), Vic Crezée is White Boy Wasted (dj set) en Willie Wartaal (dj set). Dit programma vindt plaats in de nacht van donderdag op vrijdag en wordt gehost door Magnetron Music en Topbillin’.

Hiermee is het festivalprogramma van Eurosonic Noorderslag compleet. Bekijk de timetable hier.

Kaarten Eurosonic en conferentie beschikbaar
Er zijn nog festivalkaarten beschikbaar voor Eurosonic op woensdag, donderdag en vrijdag. Kaarten zijn uitsluitend via Ticketmaster.nl te koop. Net als ieder jaar zijn er ook nog conferentieregistraties beschikbaar via www.eurosonic-noorderslag.nl. De festivalkaarten voor Noorderslag op zaterdag en de passepartouts voor alle festivaldagen (14 t/m 17 januari 2015) zijn uitverkocht.

Over Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 14 tot en met 16 januari 2015 in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 17 januari 2015 in De Oosterpoort in Groningen.

Eurosonic Noorderslag staat bekend als het evenement waar nu bekende acts zoals Ásgeir, Bastille, Jake Bugg, James Blake, Jungle, Milky Chance, Nico & Vinz werden ontdekt en vervolgens geboekt voor optredens op de grote podia en festivals van het daaropvolgende seizoen.