Jett Rebel

Zanger verkoopt Heineken Music Hall uit!

Zojuist ging de laatste kaart over de digitale toonbank voor het optreden van Jett Rebel in de Heineken Music Hall. Daarmee is zaterdag 21 februari 2015 de voorlopige bekroning van een krankzinnig, succesvol, muzikaal jaar voor Jelte Tuinstra en zijn band.

Mijlpaal

Met de opening van de 3FM Awards trapte Jett Rebel in april zijn festivalzomer af: van Pinkpop tot de Zwarte Cross, van Concert at Sea tot Lowlands. Aansluitend deed hij een najaarstour van 18 optredens langs alle grote Nederlandse clubs en zalen, die geheel uitverkocht en op 30 december a.s. eindigt in een vol Paradiso. En nu is daar de volgende mijlpaal: een uitverkochte Heineken Music Hall op 21 februari 2015.

Extravagant

De ster van Jett Rebel rees razendsnel: singles Tonight, Louise en Pineapple Morning slaan een brug tussen glamrock, pop en funk, worden gedraaid op alle grote stations en de extravagante Jelte Tuinstra is een graag geziene gast op radio en TV. Na de EP’s Mars en Venus verscheen op 30 oktober jl. zijn goed ontvangen debuutalbum Hits For Kids. Met nog zes clubshows te gaan, Noorderslag en de Heineken Music Hall in het verschiet is het einde van Jett Rebels succes nog lang niet in zicht!

3FM presents:

JETT REBEL + special guests & support

zaterdag 21 februari 2015

Heineken Music Hall, Amsterdam