Nickelback

Band met de No Fixed Address Tour in 2015 naar de Ziggo Dome.

Op 10 november 2015 komt Nickelback, in het kader van hun No Fixed Address Tour, naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een concert. De voorverkoop hiervoor start vrijdag 5 december om 12:00.

Multi-platina-rockband Nickelback onderneemt vanaf september een grote tour langs 31 Europese steden om de release van hun meest recente album No Fixed Address te vieren. De tour begint in Helsinki en zal eind november eindigen in de Wembly Arena in Londen. Op 10 november staat de Amsterdamse Ziggo Dome op het programma.

Nickelback heeft zich sinds hun oprichting in 1995 bewezen als één van de meest succesvolle en belangrijkste bands van de afgelopen 2 decennia. Inmiddels heeft de band wereldwijd meer dan 50 miljoen albums verkocht en is het de op een na bestverkopende buitenlandse act in de Verenigde Staten, na The Beatles. Hun monsterhit “How You Remind Me” is nog steeds Bilboard’s “Top Rock Song of the Decade” en ze werden uitgeroepen tot “Top Rock Group of the Decade”. In hun carrière ontving Nickelback onder andere 9 Grammy Award nominaties, 2 American Music Awards, een World Music Award , een People’s Choice Award, 12 JUNO Awards en ze zijn toegevoegd aan de Canadese Walk Of Fame.

In 2013 stond Nickelback al in de Ziggo Dome. Sinds de doorbraakhit ‘’How You Remind Me’’ in 2001, volgden nog achttien hits die de top van verschillende charts over de hele wereld bereikten. In Nederland heeft de band zeven top 15 airplay hits op zijn naam staan.

Het album No Fixed Address, met daarop onder andere de single What Are You Waiting For?, kwam op 14 november uit.