Paaspop 2015

Nieuwe namen bevestigd.

Terwijl we de komende twee weken nog massaal overspoeld worden met kersthits, jaarlijstjes en de Top 2000 steekt Paaspop zijn nieuwe muzikale vuurwerk voor 2015 gewoon vandaag alvast af. Dotan, Rival Sons (USA), Fiddler’s Green (DE), Lacuna Coil (IT), Therapy? (UK), Buraka Som Sistema (PT), Yellow Claw, Fresku (primeur van zijn speciale en nieuwe show), Cho, The Cool Quest, Soviet Suprem (FR), ‘forensic mind reader’ Colin Cloud (UK) en TV-kok Pierre Wind zijn toegevoegd aan de line-up. Paaspop wordt van vrijdag 3 april tot en met zondag 5 april 2015 gehouden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Het programma tot nu toe
Eerder werden de volgende acts bevestigd: Anouk, Kensington, The Bloody Beetroots (sbcr dj set), Selah Sue, Jett Rebel, Kovacs, Within Temptation, Against Me!, Modeselektor LIVE, Dave Clarke, Liptease & The Backstreet Crackbangers, The Paladins, Mr. Polska, John Coffey, Blues Pills, Peter Pan Speedrock, Little Big, Truckfighters, The Gentle Storm, Monomyth, Ronnie Flex, The Dirty Daddies, Best of Foo (Foo Fighters Tribute).
Meer namen volgen spoedig. Het programma tot nu toe staat hier.

Loco Royale op Paaspop met eigenzinnig programma
Zoals elk jaar zijn ook de gasten van de Loco Loco Discoshow weer van de party-partij met hun prettig gestoorde feestprogramma voor de Loco Royale, dat balanceert op de grens van betamelijkheid en burgerlijke ongehoorzaamheid. Verwacht het onverwachte maar altijd rariteiten, vele climaxen en bijzondere gebeurtenissen, waaronder die van ’s lands ADHD chef- en TV-kok Pierre Wind en de Theo’s.

Paaspop camping 2015: kamperen doe je zó!
In slechts een slaapzakje onder de sterrenhemel in slaap vallen? Of toch liever eerst uitgebreid in het eigen badhuis om daarna weg te dromen in een avontuurlijke tipi (een authentieke met rieten matten ingerichte indianentent met veldbedden, tafel en stoelen)? Ongeacht of de kampeerder een heuse Indiana Jones is of juist meer een campingdiva; voor elk type is er een op maat gesneden accommodatie.

Paaspop vindt het namelijk belangrijk dat de gasten in de watten worden gelegd en tovert de camping om in een sfeervol stadje met een supermarkt voor de verse boodschappen, een goed geassorteerde campingshop, het traditionele kampvuur (door de brandweer aangestoken) en volop entertainment. Maar dat is nog niet alles. Want in 2015 zet Paaspop the next step in camping. Er komt een aparte luxueuze vijfsterren camping waar tipi’s en het FlexOtel hun eigen plek krijgen met onder meer een eigen badhuis en een fraai ingerichte zitruimte waar het prettig toeven is.

Tipi’s kunnen vanaf donderdag 18 december 10.00 uur worden gereserveerd; er is al een tweepersoons tipi voor € 159,-.

Alle info & voorwaarden en soorten tickets & prijzen staan op de website (campinginfo en ticketinfo).