Kensington

Band komt naar Ziggo Dome.

In amper twee weken tijd verkocht Kensington de Heineken Music Hall uit. Vandaag promoveert de Utrechtse band definitief naar de Eredivisie van de Nederlandse rock: hun tweede headline show van dit jaar is tevens de laatste in de Rivals-tour en vindt plaats in de Ziggo Dome op 26 november 2015. De enorme Ziggo Dome in Amsterdam lijkt gemaakt voor epische rocksongs als Home Again, All For Nothing, War en Streets. Kaarten voor dit optreden kosten €32,50 of €37,50 en zijn vanaf maandag 12 januari a.s. om 10:00 uur te koop.

Kensingtons debuutalbum Borders komt uit in de zomer van 2010. Opvolger Vultures, met singles We Are The Young, Send Me Away en Home Again, volgt een kleine twee jaar later en bouwt het succes uit. Rond het Lowlands-optreden op 16 augustus 2014 verschijnt derde album Rivals, met daarop Streets – Kensingtons grootste hit tot nu toe –, All For Nothing en huidige Top 10 hit War. Rivals komt binnen op #1 in de albumlijst en is inmiddels bekroond met een gouden plaat.

Razendsnel uitverkocht
In vier jaar tijd groeit Kensington uit van een hardwerkend viertal dat kleine zalen weet te vullen met een groeiende groep fans tot een rockband die in november en december 2014 de twaalf grootste Nederlandse clubs in no-time uitverkoopt. Op 20 februari a.s. wacht een razendsnel uitverkochte Heineken Music Hall, maar ook deze zaal blijkt inmiddels te klein: op donderdag 26 november 2015 staat Kensington als eerste van een nieuwe generatie Nederlandse rockbands in de Ziggo Dome in Amsterdam!

Ticketinfo
Kaarten voor het Ziggo Dome-optreden van Kensington kosten €32,50 en €37,50 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via Eventim.nl/Kensington. De ticketverkoop start maandag 12 januari 2015 om 10:00 uur.