Van Geels Nieuwjaarsparty

Weer veel bn’r aanwezig bij jaarlijkse prijzenuitreiking.

Artiestenbureau Van Geels gaf afgelopen maandag weer zijn jaarlijkse Van Geels Nieuwjaarsparty. In het ‘nieuwe’ A9 Studios in Uitgeest, ook wel bekend als de oude Bobs, werd alweer de 33ste editie van het feestelijke evenement gehouden.

Tijden De Nieuwjaarsparty worden zoals elk jaar de bekende awarduitreikingen uitgedeeld. Dit jaar waren dat extra veel omdat veel artiesten ook een ouvre-award mochten ontvagen vanweg hun jubileum als artiest zijnde. Dit waren oa. Gerard Joling, Corrie Konings, Koos Alberts, Danny de Munk.

Een aantal uitgelichte winnaars:

Roy Donders – Vakprijs Realityster Mannelijk 2014

Bobbi Eden – Vakprijs Realityster Vrouwelijk 2014

Dries Roelvink – Beste Volkszanger

Brett Bogart – Jong Talent

Emmaly Brown – Beste nieuwkomer

Beste Radioprogramma – Somertijd van Rob van Someren en Sven van Veen

 

Fotografie: Harold Versteeg