Faithless

Openluchtconcert op 5 juli in Eindhoven.

Op zondag 5 juli geeft Faithless ,één van de populairste dance-acts aller tijden, een zomers concert op het evenemententerrein Strijp – S in Eindhoven. Dit openluchtconcert staat volledig in het teken van 20 jaar Faithless en maakt deel uit van een bijzondere reünie tour onder de noemer Faithless 2.0. De kaartverkoop voor het concert van Faithless start morgen, vrijdag 20 februari, om 10.00 uur.

Het is alweer vier jaar geleden dat de charismatische rapper/zanger Maxi Jazz en dj/toetsenist Sister Bliss in Nederland op het podium stonden. De Britse dance-formatie werd wereldberoemd met nummers als ‘We Come 1’, ‘Insomnia’ en ‘God is a DJ’ maar stopte er in 2011 mee.

Dit jaar is het precies twintig jaar geleden dat de band haar eerste hits scoorde en dit wordt gevierd met de release van een aantal nieuwe remixes van hun grootste hits. Ook heeft de band de afgelopen week via haar website en social kanalen door middel van een aftelklok een aantal exclusieve optredens bekend gemaakt in onder andere Londen, op het Duitste SonneMondSterne en het Poolse Open’er Festival. Op zondag 5 juli doen ze ons land aan voor een openluchtconcert op het Strijp-S terrein in Eindhoven. Met performances van bekende nummers als  ‘I Want More’  en ‘Not Going Home’ staat Faithless garant voor een avond lang dansen op een zomerse zondagavond.

Voor meer informatie en tourdata: www.faithless.co.uk

3FM Presents

Faithless 2.0

+ support act

Zondag 5 juli – Evenemententerrein Strijp-S – Eindhoven

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 39,-

Foto: Harold Versteeg