Best Kep Secret Festival

alt-J, Noel Gallagher, The Libertines, Royal Blood: 53 namen voor Best Kept Secret 2015.

Best Kept Secret 2015 trapt af met 53 namen, waaronder alt-J, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Libertines, Royal Blood, Death Cab For Cutie, Future Islands, The Vaccines, Reigning Sound, Ariel Pink, First Aid Kit, Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra, The Tallest Man On Earth, The Jesus and Mary Chain, SOHN en Chet Faker. Deze forse eerste worp bevestigt waar Best Kept Secret voor staat: een afgewogen mix van enkele bekende namen en veel nieuwe muziek. De derde editie van Best Kept Secret vindt plaats op 19, 20 en 21 juni 2015 in Hilvarenbeek. De voorverkoop start zaterdag 7 februari om 12:00 uur.

Na het winnen van de prestigieuze Mercury Prize voor hun debuut en het verschijnen van de sterke opvolger This Is All Yours staat alt-J morgenavond in een uitverkochte Heineken Music Hall. Op zondag 21 juni sluit het Britse trio Best Kept Secret 2015 af. Onder indie-liefhebbers zijn Death Cab For Cutie’s Transatlanticism en The Jesus And Mary Chain’s Psychocandy klassiekers. Van de eerste verschijnt binnenkort het nieuwe album Kintsugi, de laatste voert hun klassieke album integraal uit op Best Kept Secret.

Bijzonder

Naast enkele grotere namen presenteert Best Kept Secret een afgewogen selectie van de beste nieuwe muziek. Future Islands wist afgelopen jaar alle ogen op zich gericht dankzij een sensationeel optreden bij David Letterman. Ook het optreden van Radioheads gitarist en muzikale geweten Jonny Greenwood met The London Contemporary Orchestra belooft bijzonder te worden. Hij voert op zondag 21 juni nieuw werk uit, muziek van andere componisten en een selectie van zijn filmsoundtracks (o.a. Inherent Vice, Norwegian Wood en There Will Be Blood). Zijn landgenoot Noel Gallagher lijkt sinds het uiteengaan van Oasis weinig aan populariteit te hebben ingeboet: het concert van zijn High Flying Birds in TivoliVredenburg verkocht binnen 10 minuten uit. Iedereen die misgreep krijgt een tweede kans op Best Kept Secret 2015, waar Noel en zijn band het hoofdpodium afsluiten op zaterdag 20 juni.

100% Muziek

Voor deze derde editie kiest de organisatie bewust voor een forse eerste aankondiging: “We willen zowel aan onze trouwe als aan nieuwe bezoekers bevestigen waar Best Kept Secret voor staat: vijf podia, ruim 90 optredens, 100% muziek, in een prachtige omgeving. Daarnaast bieden we bezoekers uitstekende overnachtingsmogelijkheden – in een bungalow of op onze sfeervolle festivalcamping – en een zeer uitgebreide keuze in heerlijk eten en drinken.” Alle 53 namen van deze eerste aankondiging, waaronder ook recent doorgebroken artiesten als Chet Faker, Royal Blood, SOHN en First Aid Kit, staan onderaan dit persbericht en op de nieuwe website van Best Kept Secret.

 

Ticketinfo, start voorverkoop

Weekendtickets voor Best Kept Secret festival 2015 kosten €125, dagtickets €69, een campingticket voor het gehele weekend €22,50 (alle prijzen ex. servicekosten). Best Kept Secret tickets worden verkocht via bestkeptsecret.nl/tickets, Eventim en alle Primera-winkels. De voorverkoop start zaterdag 7 februari 2015 om 12:00 uur.

 

 

 

Best Kept Secret festival 2015

vrijdag 19, zaterdag 20, zondag 21 juni 2015

Evenemententerrein Beekse Bergen, Hilvarenbeek

website || Facebook || Twitter || Spotify || YouTube || Vimeo || Instagram || Tumblr

LINE-UP: alt-J, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Libertines, Royal Blood, The Tallest Man On Earth, The Jesus & Mary Chain – Psychocandy live, Black Mountain, Chet Faker, Death Cab For Cutie, First Aid Kit, Future Islands, Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra, Earl Sweatshirt, SOHN, Mew, The Vaccines, Future Brown, Of Monsters And Men, BADBADNOTGOOD, Ariel Pink, Bass Drum Of Death, Binkbeats, Kindness, Dan Deacon, Daniel Romano, Eagulls, Fickle Friends, Hookworms, Kate Tempest, Little May, Matthew E. White, METZ, OFF!, Pissed Jeans, Sunset Sons, Alvvays, Evian Christ, Gengahr, Hinds, Steve Gunn, Daniel Wilson, Outfit, Liima, Kiasmos, Pretty Vicious, Wolf Alice, Reigning Sound, St. Paul & The Broken Bones, Strand of Oaks, Waxahatchee, Weval (live), Yak, Yung Lean & Sadboys. In totaal staan er ruim 90 artiesten op Best Kept Secret festival 2015.

 

Weekendticket (3 dagen): €125

Campingticket (3 dagen): €22,50

Dagkaarten: €69 (alle prijzen ex. servicekosten)

 

Tickets verkrijgbaar via bestkeptsecret.nl, Eventim en alle Primera-winkels. Het Best Kept Secret 2015-logo, hi-res foto’s en de festivalposter zijn te downloaden op bestkeptsecret.nl/press.

 

Nadere informatie: n.aalberts@friendly-fire.nl, tel. 030 4100 140. Voor persaccreditatie klik hier.

 

Van: Friendly Fire [mailto:info=friendly-fire.nl@mail63.atl161.mcsv.net] Namens Friendly Fire

Verzonden: woensdag 4 februari 2015 7:19

Aan: =?utf-8?Q??=

Onderwerp: alt-J, Noel Gallagher, The Libertines, Royal Blood naar Best Kept Secret festival 2015

 

Met een forse eerste worp van 53 namen, waaronder alt-J, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Royal Blood, Death Cab For Cutie, Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra, Future Islands, The Tallest Man On Earth, The Libertines, The Jesus & Mary Chain en SOHN geeft Best Kept Secret zijn muzikale visitekaartje af. Best Kept Secret 2015 vindt plaats op 19, 20 en 21 juni, de voorverkoop start zaterdag 7 februari om 12:00 uur.

Je staat op de perslijst van concertorganisator Friendly Fire.

 

 

Mail slecht leesbaar? Klik hier.

Geen mail meer ontvangen? Klik hier.

alt-J, Noel Gallagher, The Libertines, Royal Blood: 53 namen voor Best Kept Secret 2015

 

Festival geeft met forse eerste aankondiging muzikaal visitekaartje af

Best Kept Secret 2015 trapt af met 53 namen, waaronder alt-J, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Libertines, Royal Blood, Death Cab For Cutie, Future Islands, The Vaccines, Reigning Sound, Ariel Pink, First Aid Kit, Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra, The Tallest Man On Earth, The Jesus and Mary Chain, SOHN en Chet Faker. Deze forse eerste worp bevestigt waar Best Kept Secret voor staat: een afgewogen mix van enkele bekende namen en veel nieuwe muziek. De derde editie van Best Kept Secret vindt plaats op 19, 20 en 21 juni 2015 in Hilvarenbeek. De voorverkoop start zaterdag 7 februari om 12:00 uur.

 

Na het winnen van de prestigieuze Mercury Prize voor hun debuut en het verschijnen van de sterke opvolger This Is All Yours staat alt-J morgenavond in een uitverkochte Heineken Music Hall. Op zondag 21 juni sluit het Britse trio Best Kept Secret 2015 af. Onder indie-liefhebbers zijn Death Cab For Cutie’s Transatlanticism en The Jesus And Mary Chain’s Psychocandy klassiekers. Van de eerste verschijnt binnenkort het nieuwe album Kintsugi, de laatste voert hun klassieke album integraal uit op Best Kept Secret.

Best Kept Secret festival 2015

vrijdag 19, zaterdag 20, zondag 21 juni 2015

Evenemententerrein Beekse Bergen, Hilvarenbeek

LINE-UP: alt-J, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Libertines, Royal Blood, The Tallest Man On Earth, The Jesus & Mary Chain – Psychocandy live, Black Mountain, Chet Faker, Death Cab For Cutie, First Aid Kit, Future Islands, Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra, Earl Sweatshirt, SOHN, Mew, The Vaccines, Future Brown, Of Monsters And Men, BADBADNOTGOOD, Ariel Pink, Bass Drum Of Death, Binkbeats, Kindness, Dan Deacon, Daniel Romano, Eagulls, Fickle Friends, Hookworms, Kate Tempest, Little May, Matthew E. White, METZ, OFF!, Pissed Jeans, Sunset Sons, Alvvays, Evian Christ, Gengahr, Hinds, Steve Gunn, Daniel Wilson, Outfit, Liima, Kiasmos, Pretty Vicious, Wolf Alice, Reigning Sound, St. Paul & The Broken Bones, Strand of Oaks, Waxahatchee, Weval (live), Yak, Yung Lean & Sadboys. In totaal staan er ruim 90 artiesten op Best Kept Secret festival 2015.