Motel Mozaique 2015

15 NIEUWE NAMEN VOOR MOTEL MOZAIQUE 2015 (10 & 11 APRIL).

Mister & Mississippi, Låpsley, Rae Morris, Ghostpoet, Alamo Race Track o.a.

Met maar liefst vijftien nieuwe namen voor de vijftiende editie van Motel Mozaique maakt het programma een flinke groeispurt door. De nieuwe muzieknamen zijn Mister & Mississippi, Låpsley, Rae Morris, Brett Dennen, Ghostpoet, Denai Moore, Alamo Race Track, Jake Isaac, Clap! Clap!, Palmbomen II live, Dollkraut, Weval en Aquilo. De andere twee aanwinsten zijn voor het beeldende kunstprogramma: fotograaf Stacii Samidin en documentairemakers Lieke & Bieke.

Eerder waren onder meer Villagers, Purity Ring, The Notwist, Will Butler (Aracade Fire), Ibeyi, The Staves, Kate Tempest, Hypnotic Brass Ensemble, BRNS en Rats On Rafts bekend gemaakt voor het festival dat muziek, beeldende kunst, performance en dans programmeert. Motel Mozaique vindt dit jaar plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 april. De kaartverkoop is al in volle gang. Voor het festival zijn zowel dagkaarten voor vrijdag of zaterdag en passe-partouts beschikbaar.

Kijk voor meer informatie over het programma van Motel Mozaique 2015 op http://motelmozaique.nl/festival/lineup

Motel Mozaique
Motel Mozaique maakt zich op voor de 15e editie van het kunstenfestival op vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015 in Rotterdam. Het programma bestaat elk jaar uit bekende en minder bekende, maar vooral, zeer interessante muziekacts, theatermakers, dansgezelschappen en beeldend kunstenaars. Ontdekken en verwonderen staan voorop. Tot de festivallocaties behoren dit jaar de Rotterdamse Schouwburg, het Schouwburgplein, De Gouvernestraat, Rotown, de Paradijskerk en Cultuurpodium Perron.

Tickets
Voor het Motel Mozaique 2015 Festival zijn passe-partouts voor vrijdag 10 & zaterdag 11 april  (€65 excl. Servicekosten) en tickets voor 10 of 11 april (€37,50 excl. Servicekosten) verkrijgbaar via de website van Motel Mozaique.

Kijk voor meer informatie over het festival en het programma op www.motelmozaique.nl

Motel Mozaique is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl