PITCH Festival

James Blake, Siriusmodeselektor, Flume, Jon Hopkins, Kaytranada, Kwabs en Jungl op PITCH 2015.

Op 3 en 4 juli dit jaar vindt PITCH festival weer plaats op het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam.  Onder andere James Blake, Siriusmodeselektor, Flume, Jon Hopkins, Kaytranada, Kwabs, Jungle,  Jamie xx en John Talabot zijn de eerste bevestigde namen. De kaartverkoop voor PITCH start vrijdag 13 februari om 10:00 uur.

De  vijfde editie van PITCH vindt plaats op de meest stadse festivallocatie van Amsterdam: Cultuurpark Westergasfabriek. De Gashouder, de Westertent , de Westerunie, Noisey presents: Transformatorhuis, het Westergasterras en het nieuwe podium: Kaap zijn de speelplaatsen waar het dit jaar allemaal om draait. Het programma van PITCH bestaat ook dit jaar weer uit de beste en nieuwste acts die laveren tussen live, elektronisch, beats, roots en dance en vandaag worden de eerste 21 bevestigingen bekendgemaakt:

VRIJDAG 3 JULI

James Blake | Flume | Kaytranada | James Holden live | Rustie | Gold Panda | Evian Christ | Simian Mobile Disco live | Lido | Antal

ZATERDAG 4 JULI

Siriusmodeselektor | Jon Hopkins | Kwabs | Jungle | Jamie xx | John Talabot | Ten Walls | Jack Garratt | Herbert | Bob Moses | Bea

Binnenkort zullen nog meer namen voor PITCH bekendgemaakt worden.

De kaartverkoop gaat vrijdag 13 februari om 10.00u via ticketmaster.nl/pitch van start.

Kijk voor meer informatie over het programma op de vernieuwde festivalsite: http://www.pitchfestival.nl/

PITCH op Twitter: @pitch_fest

PITCH op Facebook: Pitch Festival