Racoon

Band op nummer 1 binnen in albumlijsten.

Racoon komt deze week binnen op nummer 1 in de Album Top 100 met het album ‘All In Good Time‘. Dit is de derde nummer 1-notering voor Racoon in de albumlijst. De eerste nummer 1 positie was voor ‘Liverpool Rain’ uit 2011. Dit album kwam echter pas een jaar later op nummer 1. Het verzamelalbum ‘The Singles Collection’ uit 2013 kwam wel direct binnen op nummer 1 in de Album Top 100.

All In Good Time‘ is het zesde studioalbum van Racoon. De eerste single ‘Brick By Brick‘ behaalde vorige week de gouden status. Er staat nog een hitsingle op dit album: de 3FM Serious Request anthem ‘Shoes of Lightning‘ behaalde eerder ook al platina.

Op 18 maart start Racoon de nieuwe tour in een uitverkochte Doornroosje Nijmegen, gevolgd door de uitverkochte optredens:
20 maart Hedon Zwolle
25 maart Tivoli Vredenburg Utrecht
28 maart Martiniplaza Groningen
4 april Heineken Music Hall Amsterdam
25 april Klokgebouw Eindhoven
De laatste shows waar nog kaarten voor beschikbaar zijn, zijn:
9 mei Americahal Apeldoorn
16 mei Silverdome Zoetermeer

Foto: Walter Blokker