Alderliefste

Alderliefste – Trois CD.

In 2014 bestond Alderliefste 20 jaar. Dat was tijd voor een feestje en de band viert dat met de release van hun derde album ‘Trois’, die enkele maanden terug haar officiële release vierde. Het 20-jarig bestaan wordt gevierd met het uitbrengen van hun derde CD ‘Trois’ en een tour langs de Nederlandse theaters. Alderliefste brengt Franse chansons en doet dat op geloofwaardige wijze. ‘Trois’ is een popplaat met eigen composities. De helft ervan is in het Nederlands en de andere helft in het Frans. Het zijn afwisselend vrolijke en lichte songs maar ook staan er donkere liedjes op, elk met een afzonderlijke sfeer.  Alderliefste doet het ook goed in de theaters waar deze liedjes helemaal tot hun recht komen.

Begin 2015 vierde de band een mijlpaal: het 2000ste optreden! Alderliefste groots gevierd worden. Dit is een enorme mijlpaal die aangeeft dat dit trio een populaire live-band is. Het is knap van de band dat zij ook hun Franse chansons zelf schrijven en dat op waardige wijze doen. Kijk voor aankomende optredens op http://www.alderliefste.nl/optredens-en-theatertour-alderliefste/ *** 1/2 (AR)