Dutch Valley

JARIG DUTCH VALLEY MAAKT LINE-UP BEKEND.

Exclusief optreden The Opposites en Golden Earring, primeur voor Coen & Sander en Café Nol podium

Zojuist maakt de organisatie de line-up Dutch Valley 2015 bekend van haar 5e jubileum editie. Headliners op 8 augustus in Spaarnwoude zijn onder meer The Opposites, Golden Earring, DI-RECT, Jan Smit, Nielson, 3JS inclusief een Led Zeppelin cover set, Nick & Simon en Jett Rebel. Nieuw dit jaar is de toevoeging van het Jordanese Café Nol podium. Een andere primeur is dat het radio duo Coen & Sander de presentatie van de Mainstage verzorgt.

Exclusief
Volgens woordvoerder Aloys Buijs staat Dutch Valley deze zomer opnieuw bordenvol Nederlands top talent : ’We gaan er weer het gezelligste feest van Nederland van maken en zijn er trots op een onderscheidende en zeer gevarieerde line-up te kunnen presenteren. Met The Opposites en de Golden Earring hebben we acts binnengehaald die het publiek deze zomer nergens anders op een groot festival zal kunnen zien. We hebben nog een paar namen geheim gehouden. Daar kunnen we de fans van ons festival binnenkort nog extra mee verrassen.  Eén ding is zeker, ook dit jaar krijgen ze weer het beste van Nederlandse bodem en het meest gevarieerde en uitgebreide aanbod.’

Primeurs
Met de Coen & Sander show en het Café Nol podium heeft Dutch Valley dit jaar 2 primeurs op het programma staan. Buijs hierover: ‘We eren dit jaar het algehele Jordanese repertoire met een eigen “Bij ons in de Jordaan stage” en zijn heel erg blij dat het beroemde Café Nol uit het hartje van de Jordaan haar medewerking aan dit podium heeft willen verlenen. Met de komst van Coen & Sander als presentatoren van de Mainstage zal het er op en rond het hoofdpodium nog uitbundiger en feestelijker aan toe gaan’.

9 Podia met meer dan 100 artiesten , een unieke show
Op de vraag waar hij zich deze zomer het meeste op verheugd antwoordt Buijs: ’Dat is een lastige met 9 podia en meer dan 100 artiesten en acts. De eindshow op de Mainstage in de grote vallei houden we nog even geheim. We gaan er een unieke show van maken. De HipHop tent biedt een prachtige mix van oud en nieuw en ook in de tweede vallei met de GO! Après Ski Stage, de Radio Veronica 80’s & 90’s Hits Stage en de BN’er DJ Booth, zal het zeker weten losgaan. Persoonlijk verheug ik mij erg op de cover set die de 3JS van Led Zeppelin op de Rock Stage zullen gaan doen en ook van Jett Rebel verwacht ik veel op dit podium. De line-up van Dutch Valley staat vandaag vanaf 18.30 uur on-line op de website van Dutch Valley. Daar zullen we de komende dagen als kers op de taart nog enkele namen aan toevoegen‘ besluit Buijs.

Over Dutch Valley
Vorig jaar was Dutch Valley uitverkocht, waarbij 45.000 bezoekers het gezelligste feest van Nederland bezochten. Dutch Valley vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 augustus in Velsen Valley Spaarnwoude tussen 13.00 en 23.00 uur. Verdeeld over 9 podia komen alle belangrijke muziekstromingen zoals Pop, Rock, HipHop, Dance en Nederlandstalige muziek aan bod. Kaarten voor het event kosten €27,50 en naast reguliere tickets zijn er VIP tickets en Kids Tickets (t/m 12 jaar) exclusief verkrijgbaar via www.dutchvalley.nl/tickets.

 

Line-up Dutch Valley 2015

2 Brothers on the 4th Floor

3 Tenoren (Frans Duijts, Peter Beense, Django Wagner)

3JS

3JS coveren Led Zeppelin

Ancora

Barry van Vliet

Belinda

Broederliefde

Coen en Sander

Daantje

Dario

De Alpenzusjes

De Hollandio’s

Dennis van der Geest

DI-RECT

Dio

Django Wagner

Eddy Walsh

Edwin van Hoevelaak

Ernest van Hartingsveldt

Feestteam

Frank van Etten

Gebroeders Ko

GENTS (Danny Froger, Danny Nicolay, Wesley Klein)

George Baker

Gino Graus

Gold Water

Golden Earring

Hans Kap

Harten 10

Helemaal Hollands

Helemaal Top

Henk Dissel

Imca Marina

Jaman

Jan Keizer en Anny Schilder

Jan Smit

Jannes

Jayh

Jeffrey Heesen

Jeffrey Schenk

Jett Rebel

Jody Bernal

Judith

Koos Alberts

Kraantje Pappie

Lawineboys

Lesley Williams

Géza Weisz & Manuel Broekman

Marco de Hollander

Marco Kraats

Memphis Maniacs

Mental Theo

Mr. Polska

Nick & Simon

Nico Landers

Nielson

Party Animals

Peter Beense

Pierre van Dam

Plork en de Aannemers

Radio Days

Radio Veronica 80’s & 90’s Hitparade

Rembrandt Duo

Rene Karst

Rene Schuurmans

Rob Ronalds

Robert Leroy

Ronald Engel, huiszanger Café Nol

Ronnie Flex

Ruud Feltkamp

Sascha Visser

SBMG

Sieneke

Snollebollekes

Soulm3n

Stef Ekkel

Superrr Trio

Surprise Act

The Miseries (o.a. met Tim Knol)

The Opposites

Thomas Berge

Tim & Faab

Tom Haver

Vinzzent

Wesley Bronkhorst

Wesley Ponsen

Willy Oosterhuis

Winnie

Winston Post

Wolter Kroes