FTampa

FTAMPA TEKENT BIJ ACE AGENCY.

Ace Agency is trots om haar nieuwe artiest aan te kondigen. Vanaf vandaag vertegenwoordigt Ace Agency niemand minder dan Zuid-Amerikaanse sensatie: FTampa.

Vanaf vandaag maakt één van Zuid-Amerikaanse veelbelovende talenten FTampa deel uit van het rooster van Ace Agency. FTampa is al enorm bekend in Zuid Amerika als één van de grootste elektronische producers die het niveau al hoog houdt in de scène sinds hij is begonnen met professioneel produceren in 2010.

Afkomstig uit Belo Horizonte, Brazilië, FTampa’s grootste doorbraak was in 2013, toen Hardwell FTampa’s track “Kick it Hard” draaide tijdens zijn optreden op de Main Stage van Tomorrowland. Daarna viel hij onder de aandacht bij de grootste EDM artiesten uit de scène. Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Sander van Doorn, Fedde le Grand, Showtek, Tommy Trash, Knife Party, Bassjackers, Daddy’s Groove, Dyro, Firebeatz en Quintino merkten de unieke FTampa producing stijl al snel op.

Met releases op grote labels als Spinnin’ Records en Revealed Recordings en optredens in de grootste steden en festivals in North America (inclusief Burning Man), Australië en een vol tourschema in Brazilië, kan FTampa op een groots 2014 terugkijken.

2015 ziet er ook al veelbelovend uit voor deze talentvolle producer, met een main stage optreden op Tomorrowland Brazilië in zicht! FTampa maakt vanaf vandaag deel uit van Ace Agency.