Hardwell

DJ wint vijf International Dance Music Awards.

Hardwell is vannacht uitgeroepen tot ‘Best Global DJ’. Hardwell ontving in totaal maar liefst  vijf International Dance Music Awards (IDMA’s) in de categorieën: Best Electro/Progressive House Track (Arcadia – Hardwell & Joey Dale Feat. Luciana), Best Global DJ, Best Progressive House/Electro DJ, Best Podcast or Radio Mixshow DJ (Hardwell On Air) en Best Compilation or Full Length DJ Mix (Hardwell presents Revealed vol. 5). De uitreiking van de 30ste editie van de Awards vond vannacht plaats tijdens de Winter Music Conference in Miami Beach, Florida.

De #1 DJ van de wereld bracht op 23 januari zijn debuutalbum ‘United We Are’ uit waarop samenwerkingen met o.a. Jason Derulo, Mr.Probz en Fatman Scoop staan. Het album bestormde, naast de behaalde nummer 1 -positie in de Nederlandse chart, ook de internationale hitlijsten en heeft inmiddels in meer dan 18 landen waaronder Duitsland, Amerika en Engeland, de Top 10 bereikt. De release van het album viel samen met de kick off van de wereldtournee ‘I AM Hardwell – United We Are’ in een uitverkocht Ziggo Dome. Hardwell’s eigen radioshow ‘Hardwell on Air’ is wekelijks te horen om 23:00 uur op Radio 538 en is wereldwijd te horen op meer dan 100 nationale FM stations.

Hardwell richtte vijf jaar geleden zijn eigen label Revealed Recordings op. Sinds de oprichting in 2010 is Revealed exponentieel uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en één van ’s werelds meest toonaangevende en vooruitstrevende Dance labels.  Revealed Recordings trok artiesten als Tiësto, W&W, Blasterjaxx, Dannic, Dyro en Deorro aan. Daarnaast brachten ook artiesten als Jason Derulo, Faith Evans, Estelle, Headhunterz, Fatman Scoop en Mr Probz releases uit op het Dance label. Ter gelegenheid van 5 jaar Revealed tijdens de Miami Winter Music Conferentie hostte nachtclub Story woensdagavond de live-editie van ‘Hardwell presents Revealed’. Vanavond neemt Revealed de Sirius XL lounge in Miami over.

De International Dance Music Awards wordt beschouwd als de meest toonaangevende award show in de internationale Dance muziekindustrie. De IDMA’s zijn ieder jaar gebaseerd op meer dan 2 miljoen stemmen uit meer dan 200 landen. Met meer dan 60.000 bezoekers uit 70 landen, is het Winter Music Conference een jaarlijks hoogtepunt voor veel DJ’s, artiesten, promoters en clubbers.

www.djhardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL
www.twitter.com/HARDWELL

www.revealedrecordings.com

www.facebook.com/revealedrecordings

www.twitter.com/RevealedRec