Madonna

Extra concert op zondag 6 december in Ziggo Dome.

Wegens de grote vraag naar kaarten voor het concert van Madonna is er zojuist een tweede concert in Nederland toegevoegd op zondag 6 december in Ziggo Dome in Amsterdam. De concerten maken deel uit van de Rebel Heart Tour waarmee ze 35 verschillende steden aandoet. De kaartverkoop voor het extra concert start donderdag 19 maart om 10.00 uur.

De ‘Rebel Heart’ Tour volgt op de release van Madonna’s nieuwe album Rebel Heart dat wereldwijd al lovende kritieken kreeg.

Zo schreef The Sun ‘De Queen of Pop zal wederom regeren – Madonna zal haar beste album in 17 jaar uitbrengen en het is één van de beste van haar hele carrière.’

Na het geweldige optreden van Madonna tijdens de Grammy Awards belandden drie songs van Rebel Heart in de top van de iTunes charts. Haar huidige single “Living For Love” staat momenteel op nummer 1 in de Billboard Dance Charts. Dit is de 44e keer dat zij bovenaan de top van die lijst prijkt

Naast haar buitengewone succes als artiest, songwriter en producer, heeft Madonna ook de reputatie van één van ’s werelds meest succesvolle live-artiesten aller tijden. Haar ‘Sticky & Sweet Tour’ uit 2008/2009 gaat de geschiedenisboeken in als de meest winstgevende tournee van een soloartiest en de MDNA tournee uit 2012 was het meeste succesvolle van dat jaar.

 

Ga naar www.madonna.com en www.livenation.com voor de volledige informatie over de tournee en ticketverkoop.

 

Van maandag 16 maart 10:00 tot woensdag 18 maart 15:00 is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen via de speciale American Express presale via www.americanexpress.nl/livenation.

Sky Radio presents

Madonna – Rebel Heart Tour

Zondag 6 december – EXTRA SHOW

Zaterdag 5 december. Ziggo Dome – Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 45, € 75, € 95, € 125 en € 175 (excl. servicekosten)