Paaspop

Timetable programma Paaspop nu online!

Veertien acts toegevoegd:

Akwasi & Band, Cookachoo, Handsome Poets, Joris Linssen & Caramba, Michael Prins, Little Devil Allstars, Orgel Vreten, PollyAnna, Powerslave, Shaking Godspeed, Stand Up comedy blok, The Black Marble Selection, Theater van de Zachte G, Vanderbuyst

– Paaspop op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april 2015: It’s Amazing!

Het Grote Puzzelen kan vanaf nu weer volop beginnen want de timetable van Paaspop staat online! Het rijk gevulde programma bevat maar liefst 175 (inter)nationale acts, verdeeld over veertien uitbundig gedecoreerde area’s. Zoals hoofdpodium Apollo waar klinkende namen als The Kooks, Anouk, dEUS, Typhoon en Kensington optreden – tot de nieuwe danstempel The Desperados Warehouse. Paaspop biedt drie dagen en nachten nonstop actie & avontuur, onder meer in de nieuwe nachtclub The Crazy Horse waar absurditeiten, cabaret, comedy, entertainment en een vleugje erotiek elkaar in rap tempo zullen opvolgen. Alle area’s staan op de website.

Het omvangrijke programma is opnieuw uitgebreid: Akwasi & Band, Cookachoo, Handsome Poets, Joris Linssen & Caramba, Michael Prins, Little Devil Allstars, Orgel Vreten, PollyAnna, Powerslave, Shaking Godspeed, Stand Up comedy blok, The Black Marble Selection, Theater van de Zachte G (met o.a. Braboneger, Björn van de Doelen en mopperaar Ferry van de Zaande) en Vanderbuyst. Binnenkort maakt de organisatie nog de allerlaatste acts bekend die naar Paaspop komen op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april 2015 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Verrassend randprogramma

Paaspops randprogramma wordt bewierookt vanwege zijn verrassende en verbazende karakter. Dit jaar krijgt de immens populaire men only kapper Schorem Barbier opnieuw een prominente plek op het terrein. Uiteraard onmisbaar is de alom geliefde Join Us!-area waar creatieve geesten de dienst uitmaken en “hun eigen stukje Paaspop” realiseren. En midden op het festivalterrein staat de vertrouwde Boomshakalak Soundsystem die zijn jubileumeditie viert.

Website & Social Media

Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands, superdeluxe camping en overige nieuws.