Secret Society Festival

Nationale en internationale top dj’s op nieuw openlucht festival.

Klingande, Franky Rizardo en Benny Rodrigues, het is een kleine greep uit de lijst van namen die deze zomer een beetje geschiedenis gaan maken. Samen zullen ze namelijk draaien op Secret Society, het nieuwe dance festival in het groen dat deze zomer gaat plaatsvinden net buiten Rotterdam. Op een podium verderop, Unplugged, klinkt een heel andere sound, daar treden artiesten als Jeroen Rietbergen en Shirma Rouse live op. Secret Society staat voor dansen, ontmoeten en genieten. Van verschillende soorten muziek, maar ook van goed eten & drinken en van faciliteiten zoals je ze op een festival niet vaak ziet. Maak op zaterdag 13 juni deel uit van een uniek genootschap, join the Secret Society!

Drie stages zullen er zijn op het Secret Society Festival. Op het mainstage podium ‘Heart’ komt een internationale line-up van Deep & Tech House. Klinkende namen als Franky Rizardo, Klingande, Sonny Fodera, Eelke Kleijn en Low Steppa draaien tot ver na zonsondergang in het weelderig groene natuurgebied langs de Rotte. Op ‘& Friends’, het tweede podium, staan house dj’s van Nederlandse bodem geprogrammeerd,  Nino & Frankie, Shermanology, Bougenvilla en Chocolate Puma zijn een greep uit de namen hier.  Jeroen Rietbergen zorgt op stage nummer drie ‘Unplugged’ voor een line-up van live artiesten die imponeren met hun muzikaliteit. Onder meer Shirma Rouse en Vincent Vilouca zullen het podium beklimmen. Overigens volgen voor dit podium nog meer namen.

Meer informatie over de line-up op: http://www.secretsociety.in/djs-artiesten/

It’s all good
Secret Society wordt met recht een good festival. De faciliteiten zijn perfect verzorgd, het decor is werelds & natuurlijk. Food & drinks worden verzorgd door gerenommeerde bedrijven en zijn van een bijzonder niveau. Secret Society creëert een omgeving met plekken voor bijzondere merken en mensen die bij dit gevoel passen.

Gezamenlijk project

De makers achter dit nieuwe festival zijn The 25th Hour en ALDA Events. The 25th Hour is het nieuwe eventlabel van Marcel den Ouden, de oprichter en creatieve motor achter de feesten van MUST. ALDA Events is de producer en promotor achter nationale en internationale events zoals de wereldtournees van o.a. Hardwell en Armin van Buuren en van festivals als The Flying Dutch en A Day at the Park. Secret Society op zaterdag 13 juni zal hierbij hun eerste gezamenlijke kunstwerk worden.

Kaarten voor Secret Society zijn vanaf nu te koop.

Overige informatie

Secret Society

Datum:                      zaterdag 13 juni 2015

Tijd:                            12:00 – 23:00 uur

Tickets:                      € 37,50

Verkrijgbaar via de ticketshops (op de website en via Facebook)

Locatie:                      Honingzwampad 1, Bergschenhoek

Website:                    www.secretsociety.in

Facebook:                  www.facebook.com/secretsocietyNL

Twitter:                     http://twitter.com/SecretSocietyNL/

Instagram:                 http://instagram.com/Secret SocietyNL/