WE ARE ELECTRIC

Nieuwe namen toegevoegd.

Niet alleen de idyllische locatie aan de rand van het bos bij een kraakhelder meer spreekt tot de verbeelding. Ook het programma van de eerste editie van het tweedaagse WE ARE ELECTRIC- Wild Weekend of Electronic Wonders zet de toon voor alle toekomstige edities van dit nieuwe spraakmakende crossover dance evenement, dat op vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni op het E3 Strand in Eersel wordt gehouden.

Nieuw toegevoegde en reeds aangekondigde acts

Voor vrijdag 19 juni: Benny Rodrigues, The Flexican & MC Sef, Girls Love DJ’s en Makam. Op zaterdag 20 juni komen Netsky dj set & script MC, Tiga, Noisia, Goose, Modestep, De Sluwe Vos Live (Kontra album show), William Kouam Djoko en Tom Trago.

Eerder werden The Prodigy, Paul Kalkbrenner, Chase & Status DJ Set, Hudson Mohawke (live), The Magician, Falco Benz, Speedy J, Ben Sims, Gui Boratto, Joost van Bellen en Mike Mago al aangekondigd.

Meer namen volgen spoedig.

WE ARE ELECTRIC- Wild Weekend of Electronic Wonders met vijf podia

Van een monumentaal industrieel pand in de grote stad naar een plek middenin de natuur aan het water voor een nóg intensere beleving. Twee eindeloze zomeravonden in het langste weekend van het jaar die eeuwig lijken te duren alsof de factor tijd niet bestaat; vol spannende elektronische muziek waarbij het publiek centraal staat, feest het devies is en het avontuur niet geschuwd wordt.

Deze eerste buiteneditie (die náást de bestaande edities in het Klokgebouw komt) begint vrijdagmiddag 19 juni op twee van de vijf area’s. Op zaterdag 20 juni betoveren (inter)nationale elektronische acts en DJ’s op alle vijf de podia het publiek met ijzersterke live-performances en indrukwekkende shows. Een samensmelting van gevestigde namen en de allernieuwste acts -van drum ‘n’ bass tot electro en van trap door naar house en techno.

Camping met afterparty

De prachtig gelegen festivalcamping is voorzien van alle comfort zoals luxe douchefaciliteiten en een ruim geassorteerde supermarkt. ’s Morgens kunnen campinggasten vanuit hun tent of camper met een luchtbed rechtstreeks het warme water in voor de perfecte wake-up call en vervolgens na een breakfast for champions op het fijne zandstrand neervlijen om energie op te doen. Bezoekers zijn welkom op vrijdag 19 juni vanaf 10.00 uur tot en met zondag 21 juni 12.00 uur.

Op beide festivaldagen is er bovendien een speciale afterparty van 23.00-01.00 uur.

Tweedaagse buiteneditie WE ARE ELECTRIC op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni op het E3 Strand in Eersel (NB)

Nieuw toegevoegd (vrijdag 19 juni:) Benny Rodrigues, The Flexican & MC Sef, Girls Love DJ’s en Makam; (zaterdag 20 juni:) Netsky dj set & script MC, Tiga, Noisia, Goose, Modestep, De Sluwe Vos Live (Kontra album show), William Kouam Djoko en Tom Trago

Tickets vrijdag + zaterdag + camping slechts € 49,- (excl. servicekosten)

– We Electrify, We Shake Things Up, WE ARE ELECTRIC! –