Angela Groothuizen

Zangeres presenteert nieuwe voorstelling Eeuwige Jeugd.

Op 28 april stond Angela Groothuizen ’s avonds in het Klooster theater met haar nieuwe voorstelling Eeuwige jeugd.

De jeugd heeft de toekomst, maar moet niet eeuwig duren. Als je jong wilt blijven, moet je vroeg doodgaan…

Sommige liedjes hebben wel de eeuwige jeugd en naar die liedjes is Angela Groothuizen samen met toetsenist Nico Brandsen op zoek gegaan. Dat, samen met spiksplinternieuwe liedjes en mooie verhalen legt Groothuizen, daarmee haar hart en ziel in de handen van het publiek.

Tot en met mei staat vakvrouw, multitalent en geweldig zangeres Groothuizen nog in de Nederlandse theaters theater met deze voorstelling vol mooie liedjes over de jeugd en ouder worden. Wie herkent zich daar nu niet in?

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl