Huntenpop

Festival maakt nieuwe namen bekend.

Memphis Maniacs, The Partysquad, Ronnie Flex, Jilted Generation en The Ultimate Guns N Roses zijn toegevoegd aan de line-up van de 26e editie van Huntenpop op 14 & 15 augustus. Eerder werd al bekend dat UB40, Halestorm, Novastar, Typhoon, FeestDJRuud XXL en Shaking Godspeed naar het DRU Park in Ulft komen.

De eerste namen voor de traditionele openingsavond van Huntenpop, dit jaar op vrijdag 14 augustus, zijn bekend. Met de bevestiging van rapper RONNIE FLEX en hitsensatie THE PARTYSQUAD haalt de organisatie acts in huis die wel een feestje kunnen bouwen. Voeg daarbij ’s-Werelds beste tribute band van The Prodigy, JILTED GENERATION en de ‘meesters van de mash-up’ MEMPHIS MANIACS en je hebt het feestje compleet. Voor de liefhebbers van hardrock komen THE ULTIMATE GUNS N ROSES naar Ulft op vrijdagavond 14 augustus. De komende weken zullen er nog veel meer namen worden bekendgemaakt.

www.huntenpop.nl