All That Remains

Band maakt nieuwe video van aankomende album beschikbaar.

ALL THAT REMAINS hebben zojuist hun video voor “This Probably Won’t End Well” van het nieuwe album The Order Of Things beschikbaar gemaakt via VEVO. Het nieuwe album verschijnt op 27 februari via Razor & Tie.  Bekijk hier de video.

De video is gemaakt door Justyn Moro van Bad Beard Productions. “We got some really cool shots on this,” zegt zanger Phil Labonte,  “I think it came out with a cool look that kind of shows where we come from. It looks pretty New England!”

Inmiddels heeft de band al een imposante carrière opgebouwd. Zo debuteerde “ A War You Cannot Win” uit 2012 op nummer 13 in de Billboard Top 200 en speelden ze aansluitend uitverkochte shows op de tour met Volbeat en In This Moment, maar ook op festivals zoals Rock on the Range, Welcome to Rockville, Rocklahoma en vele andere. In de US scoorde ze maar liefst 2 hitsingles van het album: “Stand Up” schopte het tot nummer 1 in de Active Rock en het nummer “What If I Was Nothing” tot nummer 2. Uiteindelijk belanden er 6 tracks in de Top 10, waarvan 3 stuks in de Top 5 of zelfs hoger.
All That Remains bestaat uit Phil Labonte (zang), Oli Herbert (gitaar), Mike Martin (gitaar), Jeanne Sagan (bas), and Jason Costa (drums). The Order of Things komt uit op 27 February 2015 via Razor & Tie Records.

 

ALL THAT REMAINS LINKS

http://www.allthatremainsonline.com

http://www.facebook.com/allthatremains

http://www.youtube.com/user/allthatremainsmusic