Best Kept Secret Festival

Laatste namen en programma gaat tot 4 uur de nacht in.

FIDLAR, Cashmere Cat, Rats on Rafts, Rhodes, Cheatahs, Drenge, God Damn, Boxed In, STUFF., Kero Kero Bonito en Klangstof zijn zojuist bevestigd voor Best Kept Secret 2015. Eerder liet het Belgische Balthazar weten naar Hilvarenbeek te komen. Publieksfavoriet Larry Gus keert na zijn legendarische optreden van vorig jaar terug en neemt Deakin (Animal Collective) mee. St. Paul nodigt voor ‘zijn’ stage FOUR een aantal bijzondere artiesten uit een set te draaien, waaronder Mike Mago, Kenny B, Jungle by Night en Afterpartees. Best Kept Secret’s line-up is met deze aankondigingen compleet. Het blokkenschema staat online en gaat op vrijdag en zaterdag tot 04:00 uur ’s nachts door.

De organisatie van Best Kept Secret vermijdt de term ‘nachtprogramma’: “We zetten onze kwalitatieve programmering door in de avond en nacht. Geen pauze-dj’s, maar bands, bijzondere dj’s en samenwerkingen die aansluiten bij de spannende muziek overdag.”

Daverend optreden

Na zijn daverende optreden vorig jaar scandeerde het Best Kept Secret publiek minutenlang de naam van Larry Gus. Op eigen verzoek keert de Griek dit jaar terug naar Hilvarenbeek en neemt Animal Collective’s Deakin mee. Het Utrechtse collectief SEKOIA krijgt een voorname plek in de nacht met dj Florisz Janvier en optredens van Polynation en Sirens of Saturn. Stage FOUR is Best Kept Secret’s vaste dansarena. Dj St. Paul nodigt een afgewogen selectie dj’s en muzikanten uit een set favorieten te draaien. Dit jaar o.a. Mike Mago, Kenny B, Jungle by Night, Afterpartees, Jonathan Toubin, Cho (live), Dollkraut, Applescal, Caspar en Stroes. Als altijd blijft er ruimte voor optredende Best Kept Secret-artiesten om te draaien, waarna St. Paul Stage FOUR afsluit.

Ticketinfo

Weekendtickets voor Best Kept Secret 2015 kosten €125, dagtickets €69, een campingticket €22,50 (alle prijzen ex. servicekosten). Tickets worden verkocht via bestkeptsecret.nl/tickets, Eventim, Concerto, Sounds Tilburg, alle Plato’s en Primera’s.

Best Kept Secret festival 2015

vrijdag 19, zaterdag 20, zondag 21 juni 2015

Evenemententerrein Beekse Bergen, Hilvarenbeek

LINE-UP 2015: alt-J, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Libertines, Ride, Royal Blood, A$AP Rocky, The Tallest Man On Earth, The Jesus & Mary Chain – Psychocandy live, The Popgroup, Temples, John Coffey, Black Mountain, Chet Faker, Death Cab For Cutie, First Aid Kit, Future Islands, Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra, Earl Sweatshirt, SOHN, Balthazar, FIDLAR, Cashmere Cat, Mew, Of Monsters And Men, The Vaccines, Future Brown, Rats On Rafts, Ariel Pink, Bass Drum Of Death, BADBADNOTGOOD, Binkbeats, Rhodes, Cheatahs, Drenge, God Damn, Boxed In, STUFF., Klangstof, Kindness, Dan Deacon, Daniel Romano, Eagulls, Fickle Friends, Hookworms, Kate Tempest, Little May, Matthew E. White, METZ, OFF!, Pissed Jeans, Sunset Sons, Alvvays, Evian Christ, Gengahr, Hinds, Steve Gunn, Daniel Wilson, Outfit, SEKOIA invites Polynation (live), dj Florisz Janvier & Sirens of Saturn (live), Larry Gus, Deakin (Animal Collective, dj-set), Kero Kero Bonito, Liima, Kiasmos, Pretty Vicious, Wolf Alice, Reigning Sound, St. Paul & The Broken Bones, Strand of Oaks, Waxahatchee, Weval (live), Yak, Yung Lean & Sadboys, Kevin Morby, Vessels (live), Daniel Norgren, Föllakzoid, The Coathangers, patten, Eskmo, Blanck Mass, Sue The Night, Kuenta i Tambu, Mourn, Cairo Liberation Front, Ghost Culture, Marmozets, Tora. Stage FOUR – hosted by dj St. Paul – feat. dj-sets by Mike Mago, Afterpartees, Kenny B, Cho (live), Jungle by Night, Jonathan Toubin, Nevermind The British, Dollkraut, Applescal, Caspar, Stroes and many more dj’s to be announced.