CONCERTO CALLING

Concerto 60 jaar – 16 en 17 mei in de Tolhuistuin.

Dit jaar bestaat de winkel 60 jaar en dat wordt groots gevierd op zaterdag 16 en zondag 17 mei in de Tolhuistuin in Amsterdam! In samenwerking met Paradiso staat onder de noemer CONCERTO CALLING (London Calling Outdoors x Concerto 60) een uitgebreid programma in de planning.

Verwacht een waar muzikaal feest dat zich overal afspeelt in de Tolhuistuin, zowel binnen en buiten.

Op zaterdag 16 en zondag 17 mei neemt London Calling samen met de Amsterdamse platenzaak Concerto die 60 jaar bestaat de gehele Tolhuistuin over. Onder de noemer London Calling loves Concerto staat er een uitgebreid programma verspreid over 5 podia in alle zalen en de tuin .

Line up zaterdag 16 mei:

Bettie Serveert / Pauw / Talisco / Ball Park Music / The Griswolds / Jake Isaac / Nadine Shah / She Keeps Bees / Kevin Morby / Kill It Kid / AURORA / JP Cooper / Steve Smyth / The Tibbs / broeder Dieleman / Kate Boy / Hudson Taylor / Palace / Heyrocco / Steve Smyth / Fraser A. Gorman / The Mysterons / Weval / Klangstof / Honne / Cut_