Marco V

VADER EN ZOON TREKKEN EUROPA DOOR ALS DJ DUO.

THOMAS NEWSON EN MARCO V GAAN SAMEN OPTREDEN

 Er zit een groot verschil tussen Thomas Newson en Marco V. Terwijl Marco V zich al jaren lang heeft bewezen als levende legende in de elektronische muziekwereld, is zijn zoon Thomas Newson hard aan het werk om dezelfde status in de EDM te bereiken. Dit DJ duo is begrijpelijkerwijs uniek. Nog nooit eerder zag de EDM wereld een duo bestaande uit vader en zoon, laat staan bestaande uit zulk succesvolle solo artiesten. Samen zullen Marco en Thomas gaan optreden op grote festivals en in geweldige clubs in heel Europa, zoals Tomorrowland in België en Space op Ibiza. Maar Thomas en Marco houden het niet alleen maar bij optredens, de twee zijn ook druk bezig geweest in de studio. Het zal niet lang duren voordat we de langverwachte productie te horen krijgen van deze twee muzikale genieën.

Thomas Newson is een van de meest veelbelovende acts in de EDM scene van het moment. ’s Werelds grootste artiesten zoals Avicii, Hardwell, Afrojack en Tiësto zijn al twee jaar lang van hem onder de indruk en voorlopig vertoont hij nog geen enkel teken van vermindering. Thomas bracht releases uit op prestigieuze labels zoals Revealed Recordings, Spinnin’ Records en Armada en er staan nog een stapel indrukwekkende producties klaar om de wereld in gestuurd te worden. Maar de levensstijl van Thomas als DJ is in zijn familie niets om van op te kijken. Vader Marco V draait al sinds 2000 op festivals over de hele wereld en na 15 jaar lukt het hem nog steeds met het grootste gemak om de dansvloer los te laten gaan. Vader Marco V en zoon Thomas Newson back 2 back in de zomer, dit worden gegarandeerd memorabele optredens.

Gigs

16 mei Wijthmenerplas, Zwolle

20 juli  Space, Ibiza

25 juli  Tomorrowland, België

1 augustus Dance Valley, Spaarnwoude

31 augustus Space, Ibiza

 

THOMAS NEWSON LINKS

Facebook

Instagram

Twitter

Official website

 

MARCO V LINKS

Facebook

Twitter

Official website