Parkpop

Orchestral Manoeuvres in the Dark toegevoegd aan line up Parkpop.

Op 28 juni barst Parkpop weer in alle hevigheid los in het Zuiderpark te Den Haag. Dat wordt weer een hele dag lang genieten van een keur aan muzikale acts. De Britse popgroep Orchestral Manoeuvres in the Dark (OMD) zal de line up van de 35e editie van Parkpop versterken. Het optreden van OMD op Parkpop wordt toegevoegd aan het programma, nadat eerder bekend werd dat Paul Weller niet aanwezig zal zijn in het Zuiderpark. “Het is altijd een flinke uitdaging om op dergelijk korte termijn op zoek te moeten naar een vervangende act, aangezien de agenda’s van artiesten over het algemeen al vol zitten voor dit seizoen. Daarom zijn we erg blij dat we een naam als OMD nog hebben kunnen strikken voor Parkpop en zijn ervan overtuigd dat het een spectaculair optreden wordt”. Aldus Claudia Raven, programmeur van Parkpop Den Haag.

OMD

Orchestral Manoeuvres in The Dark (OMD) is een popgroep uit Liverpool en werd in 1987 opgericht door Andy McCluskey en Paul Humphrys. De band scoorde wereldwijd vele hits met o.a Maid of Orleans, Locomotion en Enola. In 2013 bracht OMD nog een album uit genaamd English Electric. Live on stage is de Britse popgroep nog steeds een absolute sensatie. Met alle grote hits, de scherpe synthesizer tunes en natuurlijk een enorme lading energie.

Naast OMD zullen o.a. ook Chef’s Special, The Elementary Penguins, Orange Skyline en Bongo Botrako hun opwachting maken in het Haagse Zuiderpark. De volledige line-up van Parkpop wordt binnenkort bekend gemaakt.

Night at the Park

Het weekendje popmuziek in Den Haag wordt helemaal compleet met de tweede editie van Night at the Park op de dag voorafgaand aan Parkpop. Met o.a. Duran Duran, De Dijk, UB40, K’s Choice en nog veel meer. Inmiddels zijn alle Early Bird Tickets volledig uitverkocht. Via www.nightatthepark.nl zijn er nog reguliere tickets beschikbaar.

Voor meer info over Parkpop: www.parkpop.nl

Voor tickets & info over Night at the Park: www.nightatthepark.nl