Stereo MC’s

Stereo MC’s back in Holland!

Na een uitverkochte Europese tour komen de Stereo MC’s terug met een nieuw album en live show! Op 30 april stonden ze in LuxorLive.

Eén van de meest iconische bands uit Engeland met een onvergetelijke live dance show en met de altijd herkenbare stem van frontman Rob Birch. De legendarische Stereo MC’s zullen hun klassieker Connected in zijn geheel live spelen aangevuld met de andere hits en werk van hun komende album dat in 2015 zal verschijnen.

Vanaf de 90’s hebben de Stereos 9 studio albums en 1 verzamelalbum uitgebracht met verzamelalbum diverse top hits zoals Connected, Elevate my mind, Step It Up, Ground Level, Creation, Lost in Music, Deep down and dirty. De tour is ter promotie van de nieuwe box-set die bestaat uit 10 discs met daarop al hun albums, remixes, onuitgebracht werk en een dvd met muziekvideos.

The Stereos zijn nog steeds de uitzondering op de regel: de rap band die ook aansloeg bij rockers, de dance act die het ook goed deed in de alternatieve muziek-hoek. @LuxorLive

Fotografie: Rob Herstel