Welcome To The Village

Festival beleft derde editie en krijgt club.

Tom Trago, Weval en meer naar #wttv15

Club tussen de Bomen: een tijdelijke club op Welcome to The Village waar flinke acts als Tom Trago, Weval (live) en mooie crossovers als Yakumo Orchestra hun plek vinden. Club tussen de Bomen komt tot stand door een samenwerking met Nokturné, Malfunktion en Subsonic. Welcome to The Village vindt plaats op 17, 18 en 19 juli vlak buiten Leeuwarden. Weekendtickets kosten €85,- en zijn te koop via de website.

Alle namen

Tom Trago, Weval (live), Erobique (live), Boris Werner, William Kouam Djoko, Melon, Yakumo Orchestra, Love over Entropy en de residents van Nokturné en Malfunktion zijn de nieuwe namen op de poster van Welcome to The Village. Zij voegen zich bij onder meer Typhoon, dEUS, Hauschka, DeWolff en Jungle By Night.

De internationaal erkende top-DJ Tom Trago (Rush Hour, Voyage Direct) vliegt de hele wereld over met zijn kenmerkende mix van disco, techno en synth funk. Over niet al te lange tijd bereikt waarschijnlijk ook het Amsterdamse Weval (Kompakt) die status. Onder meer 3voor12 noemde het duo al één van de meest talentvolle acts van 2015. Een bijzondere verschijning is overigens ook de Duitse Erobique, die al een flinke poos niet meer in Nederland is geweest. Erobique’s live act bestaat uit geïmproviseerde en onconventionele discomuziek dat, net zoals hijzelf, gerust prettig gestoord mag worden genoemd.

Club tussen de Bomen

En club dus, tussen de bomen. Het podium Blessum wordt in samenwerking met drie toonaangevende clubs, Nokturné, Malfunktion en Subsonic georganiseerd. Het Leeuwarder Nokturné zorgt in Leeuwarden al jaren voor clubavonden met flinke namen, zoals Subsonic dat in Groningen al wat langer doet. Samen met de vinylspecialisten van Malfunktion hebben de drie bijgedragen aan de programmering van Club tussen de Bomen.

De derde editie van Welcome to The Village vindt plaats op 17, 18 en 19 juli vlak buiten Leeuwarden. De eerdere edities verkochten uit, weekendtickets kosten nu €85,- en zijn te koop via welcometothevillage.nl.