New Order

Legendarische formatie komt met nieuw album.

Op 25 september komt de legendarische band New Order met een nieuw album. Het nieuwe album, ‘Music Complete’, is het eerste studioalbum in tien jaar en is daarmee het vervolg op ‘Waiting For The Siren’s Call’ (2005). Klik¬†hier voor een voorproefje.

‘Music Complete’ blaast nieuw leven in New Order en waar de band eerder richting gitaren of elektronica ging, zijn deze twee nu in balans. Ook markeert het nieuwe album de terugkeer van gitariste Gillian Gilbert. Dit is haar eerste album met New Order sinds ‘Get Ready’ (2001).

‘Music Complete’ zal worden uitgebracht op CD, op doorzichtig vinyl (Limited Edition) en als download. Daarnaast zal er een exclusieve achtdelige Deluxe vinyl editie komen, bestaande uit het album en uitgebreide versies van alle elf nummers op gekleurd vinyl.

Tracklist
1. Restless
2. Singularity
3. Plastic
4. Tutti Frutti
5. People On The High Line
6. Stray Dog
7. Academic
8. Nothing But A Fool
9. Unlearn This Hatred
10. The Game
11. Superheated