The Flying Dutch

Album ‘The Flying Dutch 2015’ binnen op nummer 1.

iTunes top 100: https://www.apple.com/nl/itunes/charts/albums/

Het compilatiealbum ‘The Flying Dutch 2015’ komt vrijdag binnen op de hoogste positie in de ‘GFK Combi Album Top 100’. Hiermee is het album het best verkochte album van afgelopen week. Tevens stond het compilatiealbum gedurende de hele week op #1 in de iTunes Top 100. Na het succes van het gelijknamige evenement, dat werd georganiseerd door House of Orange (John Ewbank & ALDA Events), is door ‘Cloud 9 Music’ het compilatiealbum ‘The Flying Dutch 2015’ uitgebracht.

Het album bevat hits van o.a. Afrojack, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en Yellow Claw, die allen afgelopen zaterdag 30 mei draaiden op het open air festival in Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam.

Bedenker van het festival, John Ewbank: “Zaterdag was een fantastische dag en het is dan extra leuk dat het album van ‘The Flying Dutch’ ook zoveel mensen aanspreekt waardoor het op 1 binnenkomt. We hebben op het event  ook de cd verkocht en ondanks dat iedereen tegenwoordig streamt is het dan leuk om te zien dat de cd ook nog goed verkocht is.”

Het is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis dat al deze Nederlandse talenten op één dag samenkwamen en tegelijkertijd optraden op één festival dat op maar liefst drie plaatsen werd gehouden. Het festival was dan ook binnen enkele dagen uitverkocht op alle drie de locaties en ontving ruim 100.000 bezoekers. ‘Cloud 9 Music’ bracht op 15 mei het compilatiealbum uit.

http://theflyingdutch.com/

https://www.facebook.com/TFD