Mister & Mississippi

Mooi optreden op bijzondere locatie.

Mister & Mississippi veroverde in een korte tijd Nederland en betoverde haar publiek met mooie liedjes en een dito show. Gisteren stonden zij in Natuurtheater Kersouwe waar de muziek prachtig tot haar recht kwam.

Slechts zeven maanden na het verschijnen van hun bejubelde titelloze debuutalbum, vol met indiefolk in de stijl van Bon Iver en Fleet Foxes, stond het kwartet in de zomer van 2013 al op Lowlands en dan wonnen ze dat jaar ook nog eens – geheel terecht – de 3FM-award voor beste nieuwkomer én een Edison.

Het viertal realiseert een bijzondere liveshow die alle discussies over leeftijd en talent de mond snoert. Dat betekent  stil en in volle bewondering genieten.

Support act Nona: soul en blues
Steve(67) en Nona(21) leerde elkaar twee jaar geleden kennen tijdens een jam in Eindhoven, er was meteen een klik. Zo begonnen ze met spelen als duo in verschillende kroegen en cafe’s. Nona leerde Darryl(20) kennen tijdens een show in Den bosch. Zo begonnen zij met zijn drieën te spelen op straat en diverse kroegen. Met Darryl op cajon en gitaar, en Steve op gitaar spelen zij blues & soul.

Fotografie: Hans Kreutzer